Terapeutul Andrei Diaconu, la Voi cu Voicu: Suntem prea mulţi! Planeta se curăţă

   Vizionare 133,461

Voi cu Voicu

Acum lună

Specialist în consultanță spirituală, life coach și înzestrat cu harul citirii aurei, Andrei Diaconu a fost, în premieră, invitat la Voi cu Voicu.

Comentarii
Maria Bradatan
Maria Bradatan Acum 18 ore
Puteti sa dati si bani cat mai multi la cei in nevoi .ca nu patiti nimic.si orice ati da sa dati in numele Domnului isus Hristos Cine este crestin ortodox pt ca ortodosi sant multi.se da cu aghiasma sau tamaie.restul sant chestii olistice ce sant preluate din alte religii. Pt boli la doctor si la preoti.cine nu este crestin ortodox si apartine altei religii faca ce vrea. Pt crestini ortodocsi spovedani.domnule daca nu esti preot sau crestin ortodox de ce dai indrumari holistice.pt crestinii ortodocsi tatal NOSTRU des creste energia.
Maria Bradatan
Maria Bradatan Acum 17 ore
Pt crestinii ortodocsi daca aveti nevoie de indrumari cautati un duhovnic si tineti l aproape.pt crestinii ortodocsi cautati l pe Dumnezeu si faceti l prietenul vostru parintele vostru scutul vostru.nu va lepadati de HRISTOS! Domnule bani saracilor indrumi sa nu DEA Lumea, dar dumitale da,cand vin la cabinet.care insusi HRISTOS spune ca orice ati da in NUMELE meu mie imi dati.va sfatuiesc sa vorbiti serios prima cu Dumnezeu si dupa aia sa dati indrumari amestecate.indrumarile dumitale sant bune amandoua dar amestecate cu mai multe invataturi religiose nu crestine si ritualuri care te pot duce la distrugere.nu ai voie sa spui viitorul la oameni.toti santem creatie a lui Dumnezeu si tu,doar ca ne pierdem sufletul si e din cauza noastra.domnule cititi va rog si chiar toti cei care nu stiti despre energiile create si necreate.pt multi este o munca in aceste cabinete ceva mai usor de supravetuit.chiar astazi a fost un caz urat di cauza santomanilor.domnule mai ai timp sa te intorci la HRISTOS! Poate nici dumitale nu stìi ce practici. citeste despre energiile create si necreate pt ca tu nu ai vina,doar incerci sa l cauti pe HRISTOS il vei gasi daca vrei.si vei castiga altfel banii.cine va face aceste cursuri nustiu despre ce e vorba pt ca este vorba de bani si aceasta meserie o vede ca un loc de munca.Nu va jucati cu diavolul si in acelasi timp cu HRISTOS de a v ati asunselea! Cine vrea si este de acord sa practice holisticul sa l practice dar tb sa stie ca nu sant crestine ortodoxe.doamne ajuta pt ortodocsi .si pt reikisti nustiu stiu ca au un salut aparte ca am intrat si eu intr un cacat odata cu chestile astea si am intrebat un preot care este diferenta dintre holistic si ortodox si mi a explicat.oricum fiecate e liberul LUI albitru dar daca vobiti de HRISTOS macar intoarceti va la el.el va da totul .are el multe mijloace.sanatate la toata lumea! Hristos este cu noi! Mai bine urlati asa DECAT unii la altii.
Maria Bradatan
Maria Bradatan Acum 17 ore
Pt crestini ortodocsi ca mintea sa nu o ia razna rugaciunea inimii sau simplu Doamne miluieste .pt crestinii ortodocsi nu aprindeti i ierburi doar tamaiati casa.pt crestinii ortodocsi daca aveti deja un duhovnic sfatuiti va cu el daca nu aveti cautati l. Pt crestini nu punet apa cu sate prin borcane si
Alena Vornicu
Alena Vornicu Acum 22 ore
Superstițioși!!! Sunteti de rasul triburilor ....
Lidia Lidya
Lidia Lidya Acum o Zi
E atat de gradina m...d.. ca o jefuieste toata lumea ,cum vrea ! Daca ar fi asa, nu s ar atinge nimeni de tara asta.Nu va mai imbatati cu apa chioara !
Ana Maria 17
Ana Maria 17 Acum 2 Zile
Multe lucruri eronate... In magie se arde salvie... Preoți fără har... Suntem atât de bolnavi fizic și spiritual pentru că trăim după voia noastră nu după voia lui Dumnezeu!
Nedelcuk Silica
Nedelcuk Silica Acum 3 Zile
Spune mi Andrei cata sare ptr baia de cautare folosim?
Just Me
Just Me Acum 3 Zile
Cine are dreptul sa spuna ca suntem prea multi avand in vedere ca toti suntem creati de Dumnezeu?
mimi eu
mimi eu Acum 3 Zile
mai invitati-l va rugam , e foarte bun
Claudia Ene
Claudia Ene Acum 3 Zile
Reiki se folosesc cu entitățile nu tocmai bune!
Valeria Crisan
Valeria Crisan Acum 6 Zile
Tot respectul o gîndire nemaipomenita
erhivni
erhivni Acum 7 Zile
Nu e bine..sa spui: mai buni ca alti... Toti sint egali in fata lui Dumnezeu.. Mindria...
Melania Nox
Melania Nox Acum 8 Zile
Statistica asta cu "suntem prea multi" e o vrajeala a ocultei mondiale. Uitete in jur oriunde calatoresti paminturi goale - nimeni nu se inghesuie lol , statistica asta ca is 7 miliarde tot e FAKE. Agenda de depopulare. NU SUNT PREA MULTI SI NICIODATA NU VOR FI.
Zoltan Olah
Zoltan Olah Acum 10 Zile
Ce înseamnă gradina maicii D lui mai pe înțelesul simplu?
Gabriela Balaban
Gabriela Balaban Acum 10 Zile
MULTUMESC ! Sunteti MINUNATI !! Sunt prea Multi RAI la putere care ne Conduc si ANORMALUL A DEVENIT NORMAL !!! Doresc sa vada Acest Reportaj si cei care se cred DUMNEZEU,care au uitat Ce Inseamna omenia!!!
eu tu
eu tu Acum 13 Zile
Interesant interviul, păcat de zgomotul infernal de pe fundal și de audio-ul foarte prost. Am pretenții la tine, Mirela! 😉 Se aud mai clar cei din spate, decât voi doi.
Florentina Solcanea
Florentina Solcanea Acum 14 Zile
Sa nu ne mai inmultim?🤔🤔
Otilia Ifrim
Otilia Ifrim Acum 17 Zile
Minunat acest OM, sa l mai invitați, avem ce învață de la el.
Tarot Maya
Tarot Maya Acum 19 Zile
Mulțumesc frumos
Gabriela Banici
Gabriela Banici Acum 20 Zile
Este in mare pericol. Spiritele acestea sunt duhurile cazute iar darul tau nu vine de la Dumnezeu ci de la diavolul. Este durereos ce spun. Pune te pe genunchi si roaga-l pe Isus sa iti arate adevarul si sa nu te lase pe un drum gresit!
Mia Petre
Mia Petre Acum 20 Zile
Dar platim impozite, asta este zeciuiala
Sorina Alexius
Sorina Alexius Acum 22 Zile
Foarte interesantä emisiunea!Poate mä pute-ti ajuta cä nu stiu mai departe.?Fata mea de aproape 2ani ii suflä cineva in ureche dupä carese aud niste piroituri de mobilä si televizor si dispar.Nu vede nimic.Dar azi noapte la 4.30Tot asa a venit a trezit-o si ia vorbit a zis Heaven asta insemnind Cerul .Dupä carese auzea o suflare de departe si un scirtit de mobilä si s dispärut .A venit la mine in pat cä sotul plecase la lucru .Fata meaare 19 ani ,deci nu estecopil .O cred cä intr-o searä a fostsi la mine si mia suflat in ureche dupä care a pocnit mobila si gata a incetat.Ce vreau sä vä zic este cä la mine pocneste foarte mult in casä ,cind televizorul cind mobila numai stiu mai departe ?!Dau cu aghiazmä cu tämiie .
Corina Seceleanu
Corina Seceleanu Acum 25 Zile
E minunat, sa avem incredere in noi Sa fim pozitivi si bineinteles cu Credinta neclintita, recunosc in toata viata mea am mers destul de putin la biserica, dar Cred si vorbesc cu D zeu, Universul tot timpul, si dupa ce alerg in parc chiar merg desculta, intr adevar oamenii se uita si rad, si le spun razand “ ar trebui sa incercati” sa va descarcati, si rad , dar sunt care chiar incearca Sa ramanem pozitivi si sa nu incetam sa ne ajutam Traim un fenomen de amploare, dar eu cred in noi ca oameni,cu energia , gandul si cuvantul efectiv pozitiv vom depasi , dar sa nu incetam sa ne ajutam, macar cu o vorba buna. Sa nu uitam ca in fiecare din noi bate o inima , si pt ce bate Si suntem romani, din calatoriile mele pot sa afirm si sustin ca noi romani suntem deosebiti: avem o mare calitate : bunatatea, o minte mult mai flexibila Daca priviti cu atentie o sa vedeti ca fundalul si baza unui roman este bunatatea Dar sa ne unim si sa nu mai criticam la prima “ vedere”, mai bine sa cautam la celalalt din fata noastra ceea ce are mai frumos si sa i facem un compliment pt ce ne place la aceea persoana Sa fim pozitivi Mi a placut f mult emisiunea Eu deabia acum am reusit sa o ascult, dar ma inunda bucuria si va daruiesc si voua. Sanatate, bucurie, Pace si sa nu uitam sa zambim , cu masca jos spunand ma scuzati masca chiar ma face sa nu aud ce imi spuneti 😊
Camelia Mihoc
Camelia Mihoc Acum 26 Zile
Atunci Dumnezeu a gresit cand a spus : ''Cresteti si va inmultiti si UMPLETI pamantul ''! ???🤔 Dumnezeu a facut loc pentru toata lumea. Noi ne mancam intre noi😔
Lena Lena
Lena Lena Acum 27 Zile
Santem scantei din Dumnezeu ..sau fire de praf din muntele Cel Mare.....a fost o revelatie......
Ichim Rozalia
Ichim Rozalia Acum 27 Zile
Multumesc e f.interesant.
Daniel M
Daniel M Acum 27 Zile
Latrina 3 vorbește de manipulare ..cel mai de rahat canal din lume .
Andreea Banu
Andreea Banu Acum lună
Un melanj din aspecte discutate, paradiscutate, existente in carti sau predictii pe care altii le au mai facut. Este o sinteza...
vivi tase
vivi tase Acum lună
Terapeutul c---lui. Tu si ma-ta-mare trebuie sa plecati! Nu iti este rusine sa aberezi in halul asta. Trebuie sa fim mai buni, asta este, nu ca suntem prea multi! Mirela , ai grija cu cine apari pe post. Nu dezamagi!!!!!
Florinela Vlase
Florinela Vlase Acum lună
Lucrurile spuse ..sunt deja stiute .. Nu spune ..ca asa a..spus Arsenie Boca ...Tu nu ai spus nimic nou .. ..nu stii sa explici asta .. ...nu stii sa explici aia .. SPUNE CEVA CONCRET ...sa fie plauzibil.. ..sa vezi ..aura unui om..si sa-i spui ce trebuie sa faca .. E UN LUCRU MARE ...dar .eu cred totusi ..ca .. ..ceea ce ai spus .. E TOT CE SE STIE DEJA .. ..NIMIC NOU..
Caraiani Tania Daniela
Caraiani Tania Daniela Acum lună
Ce gluma! UK va ajunge foarte bine pentru ca a iesit din noua URSS, care isi zice acum UE. Cel mai bun lucru pentru Romania ar fi sa urmeze exemplul UK. Acum , pana nu ne desfiinteaza astia si ca natie si ca tara. Nu-l urmaresc pe individ,nu suntem pe aceeasi lungime de unda, eu nu iubesc sclavia.
Dumitru Paula Liana
Dumitru Paula Liana Acum lună
Și dacă era de la demoni cum spun preoți 😀😀😀
Bogdan Grama
Bogdan Grama Acum lună
Fals,nu suntem prea mulți ci trăim greșit,fals, împotriva vieții și a naturii.,asta este adevărata problemă.Dacă s-ar trăi o viață care susține viața,planeta asta ar putea susține încă 8 miliarde de oameni.Aici este raiul,are o grămadă de resurse
Ana Maria 17
Ana Maria 17 Acum 2 Zile
Adevărat dacă am trăi moderat nu în alergătură după lux!
Cristina Păun
Cristina Păun Acum lună
Băiatul asta preia ce au spus alții,când e întrebat ceva mai concret nu își da seama
Alex Cristian
Alex Cristian Acum lună
Cine sunteti Dvs de spuneti ca suntem prea multi pe pamant? De unde stiti asta?
Monica Dragan
Monica Dragan Acum 26 Zile
Sunt statistici care arata harta demografica de ansamblu.De la cele două războaie mondiale încoace omenirea nu a mai trecut prin pierderi mari de vieți omenești,este o realitate nu că sunt necesare războaiele,tot cei care conduc le provoacă dar au fost îngăduite altfel nimic nu se întâmplă.....Acum trăim un altfel de război din nefericire 😞
Florina Dobre
Florina Dobre Acum lună
Felicitariiiii!!!!!
cristinateodora11
cristinateodora11 Acum lună
Vă mulțumesc din suflet pentru toată informația transmisă. Vă iubesc 👍🙏❤🤗😘😘😘😘😘
Marina Sabau
Marina Sabau Acum lună
😇Felicitări Cu Multe Binecuvântări Și Succese!!! 😇😇😇Vă Dorim O Seară Inspirată Și O Noapte Binecuvântată Alături De Cei Dragi Vouă.! 😇Doamne Ajută Tuturor!!!😇
constantin carare
constantin carare Acum lună
Jalnic videoul făcut pe afară cu audio foarte prost cu vocile din fundal așa ceva nu se poate JALNIC.
Elena Leana
Elena Leana Acum lună
Bună ziua, mare dreptate aveți. Sănătate și bucurii alături de cei dragi vouă. 🤗🌺🌺🌺🌺🌺
Corina Marincu
Corina Marincu Acum lună
Mulțumesc frumos pentru emisiune și pentru explicațiile care nu le dați pe înțelesul fiecărui om. Mă interesează mult aceste informații.
Georgiana Corjos
Georgiana Corjos Acum lună
Bravo, Andrei! Felicitări invitatului si moderatoarei! 😇🤗🤗🙏
Mariana Sibiceanu
Mariana Sibiceanu Acum lună
Oricât de mulți am fi, Dumnezeu ne tone, dar neapărat trebuie sa fim buni! Sa nu mai existe răutate!
Marioara Cernaianu
Marioara Cernaianu Acum lună
Bunicii si strabunicii voștri care nu aveau școală erau antisociali?Profesia de parinte e foarte grea!Ce baliverne spuneti?ce părinți ratați sunteți daca nu va puteti îngriji copiii,alegeți sa-i infectati?Nu înțelegeți că este ca in razboi?I-ati trimite sub gloanțe?!
monadraga7
monadraga7 Acum lună
Dislike!!!! Mai asta lipsea! Rusine sa va fie! Trebuie sa promovati iubirea, apropierea de oameni, ajutor, respect nu ceea ce faceti voi!!! Hai sa ne omoram unii pe altii ca si asa suntem prea multi! Nu??? Rusine Doamna!!
Marcella Bocea
Marcella Bocea Acum lună
Dacă ai două uși?
Diana Cebuc
Diana Cebuc Acum lună
Multi se uita,putini asculta.Daca esti prezent in discutie,nu auzi zgomotul de fundal.Rezonez perfect cu informatiile transmise in emisiune.Multumesc
Carmen Paslaru
Carmen Paslaru Acum lună
Tu nu esti părintele Arsenie Boca sau alti sfinți părinti,esti un personaj care vorbește teoretic,nu vezi nimic,nu ai acest dar ,tu faci zeciuiala?,iar tu dragă doamnă vrei spectacol si audienta,atât,chiamă cu adevărat sfinți părinti,care au darul viziunii,dar nu vor veni,pentru ca au si darul bunului simț,nu vin sa faca spectacol!!!,
Dani Dani
Dani Dani Acum lună
Multumesc frumos,ambilor ...respect pentru ce transmiteți!
Victoria Ceascai
Victoria Ceascai Acum lună
Ffortetare
Miha Sandy
Miha Sandy Acum lună
Da,din păcate unii din noi uităm că trupul este doar o carcasă care se descompune după trecerea în neființă și că sufletul este nemuritor și veșnic pentru toate viețile viitoare!
Rania Royal
Rania Royal Acum lună
Acesta este ultimul Papă.Nu va mai exista altul.Romania eate o tara energetica si un loc extraordinar de bun.Reveniti la radacini.
Rania Royal
Rania Royal Acum lună
Iesiti in natura fara frica,Gaia ne asteapta sa i demonstram ca ne am schimbat,iubiti copacii,fiti milostivi si compasivi.Trebuie sa schimbam lumea in bine.
Rania Royal
Rania Royal Acum lună
Daca se unesc toti starseed totul se va schimba in bine.Majoritatea s au trezit si cunosc multi lucratori energetici care si au ridicat vibratia.SITA CERNE.Profitati de portalurile energetice la maxim.
Lenuța Pavel
Lenuța Pavel Acum lună
Foarte adevărat!❤❤❤
Ina Liliana Grama
Ina Liliana Grama Acum lună
Bine că știe tot ce catastrofal...dar când se termină pandemia ,știe?...daca ridica vibrația..sau știe asta...nu e bine să transmită panică..in rândul oamenilor... încă odată,întreb dacă are puterea să ne zică când se termină ..pandemia...??
REAL OBSERVATOR
REAL OBSERVATOR Acum lună
CUM SĂ FACI O EMISIUNE CU ATÂȚIA NESIMȚIȚI GĂLĂGIOȘI PE FUNDAL ⁉️ ASTA SE NUMEȘTE COMPLETĂ LIPSĂ DE RESPECT PENTRU CEI CE VĂ URMĂRESC ‼️
Cristina Vioreanu
Cristina Vioreanu Acum lună
N o sa spună nimeni , niciodata realul.. totdeauna vor tie ,,as ul în maneca ,,pentru ca asa ,,se poarta,,....
Rodica Rodi
Rodica Rodi Acum lună
09
Mirela Turcaș
Mirela Turcaș Acum lună
Da!!veniti la munte dati covid!!!stati acasa pana se termina cu pandemia!
Magnolia Nita
Magnolia Nita Acum lună
Felicitari.Avem nevoie de iubire.
Monica Popa
Monica Popa Acum lună
Mi a placut f mult! Felicitari Mirela! Te iubesc!
CorneDell Sinaia
CorneDell Sinaia Acum lună
Massonerluleeeeeeeeee....ai suflet reptilian!!!...am inteles acum!!!de unde ai aceste "principii"...bolnave as putea spune!!!...dar ce sa ii sppui unui suflet care nu simte nimic....mai esti si terapeut...spune-mi....cat te-au platit???
CorneDell Sinaia
CorneDell Sinaia Acum lună
Nu suntem prea multi prietene drag...asta crezi tu si cu masoneii care conduc acum ...si nu de acum lumea...defapt hai sa iti spun eu ce se intampla...Intunecatii pierd teren...si ataca...Romania este un poligon de incercare a armelor geofizice si geomagnetice..psihotronice...suntem spreiati ca pe gandaci...zilnic..si asta este mana omului..pe partea cealalta...toate magariile se intampla in ASTRAL....nu in plan fizic...prietene drag...in astral...toate magariile sunt acolo..dracos-yahweh,arhonti(arhangheli) paianjeni eterici,dragoni eterici..bombe toplet...implanturi energetice....totul este instrumentat de acolo...nu exista selectie naturala..asta sa le-o spui la fraieri...poate aia te cred...ce traim aici ne-a fost implementat ca program in creier...ca fiind natural..defapt...nu exista nimic natural...ma rog fiecare sa creada ce poate...si ce simte...sa inteleaga cat poate...zi buna!!!
Isabela Craciun
Isabela Craciun Acum lună
Cum miroase salvia arsă?
Lenuta Munteanu
Lenuta Munteanu Acum lună
🙏🇹🇩🙏
Phoenix Carter
Phoenix Carter Acum lună
Mesajul de fond e contra scopului biblic al Creatiei omului, aceea ca prin diversitatea genelor sa se ajunga la o rasa cu adevarat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, atribut pierdut partial prin pacatul Adamic si rascumparat prin Hristos doar prin iubirea fata de semeni. Desi ceea ce spune invitatul poate fi util dpdv personal in ceea ce privesc terapiile, mesajul de fond e unul egoist si care face parte de mult din asa numitul plan eugenic de reducere a populatiei, prin bombe biologice, ibolnavire mentala, sau o combinatie psihosomatica, varianta hibrid fiind planul in curs, de reducere treptata dar sistematica a populatiei prin inducerea unei nevroze globale datorata saraciei, alimentatie si agricultura modificata genetic, promovarea intensiva a mediczmentatiei si vaccinurilor, etc.
Phoenix Carter
Phoenix Carter Acum lună
Beware of Antichrist. Au aparut deja tot felul de guru si terapeuti energetici care au toti cheia la problemele generate de asa-zisa "pandemie". Aveti grija, caci acestia sunt adevaratii Antihristi, nu va uitati in gura lor, caci scot doar minciuni, raspandind ideea falsa ca planeta e prea mica pentru atatia oameni. E adevarat, e prea mica pt Elon Musk Jeff bezos, gates s.a. care au cumparat chiar institutii si organizatii mondiale. Din cauza unora care cumpara si influenteaza chiar si oamenii de stiinta care au dus la criminalele recomzndari de lockdown, vom ajunge sa cersim la usa catorva banci.
Astrolog Laura Hagiu
Astrolog Laura Hagiu Acum lună
Interesant si adevarat 🙂 "Noua Lume va fi spirituala sau nu va mai fi deloc..."
mariana stanciu
mariana stanciu Acum lună
Nu e adevarat ca suntem prea multi! Un om spiritual nu poate sa spuna asta.
monadraga7
monadraga7 Acum lună
Corect!!!
Dan Ovi
Dan Ovi Acum lună
Aiurea suntem prea mulți! Unde, în satele noastre care devin tot mai pustii, cu numărul caselor abandonate în continuă creștere? Este un subiect foarte relativ. Normal ca suntem prea mulți dacă mergi între cele 40+ de milioane de oameni din Tokio. Dar în același timp câți mor zilnic la nivel mondial de tot felul de cauze, de la boli pana la accidente; cu siguranță mai mulți ca noii-născuți.
ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT
ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT Acum lună
Lepădarea legii lui Dumnezeu a adus războiul peste Europa Sfântul Nicolae Velimirovici „Pace, pace, pace!” strigă conducătorii, iar popoarele lor pier în războaie, căci vorbesc despre pace fără Dumnezeu. „Pâine, pâine, pâine!” strigă doctorii în economie ai Europei, iar popoarele lor pier de foame, căci caută pâine în afara lui Dumnezeu. „Legi, legi, legi!” strigă doctorii în drept și-n dreptate ai Europei, iar popoarele lor strâng fărădelegi cât dealurile, până la nori, în fiecare zi și în fiecare ceas, căci scriu legile lor și nu ale lui Dumnezeu. Vai celor ce scriu vicleșug; că „scriind, vicleșug scriu” (Isaia 10, 1) a grăit Dumnezeu prin Isaia Prorocul. Iar prin Prorocul Ieremia a grăit: „în deșert s-a făcut condeiul minciunos la scriitori” (Ieremia 8, 8). Pentru vechiul Israil și pentru noua Europă s-au zis aceste cuvinte, căci au trădat numele de popor ales și nu au fost lumină popoarelor, ci întuneric. Noua Europă a spart atât tablele legii date de Moisi, cât și cele ale lui Hristos, a încălcat legea morală a lui Dumnezeu, a scornit mincinoasele „legi naturale” și le-a pus ca un jug greu pe grumazul oamenilor. A proclamat ceea ce este existent ca fiind inexistent, iar ce este inexistent ca existent. Pe singura lege existentă, cea numită de Dumnezeu lege, legea morală, a lepădat-o ca pe-o nelegiuire, sau ca pe-o haină ponosită, iar pe cele ce nu sunt ale lui Dumnezeu, rânduiala vremelnică a lucrurilor și-a întâmplărilor naturale, a numit-o singura și inevitabila lege - ca și cum Dumnezeu ar fi putut da lege firii neînțelegătoare, iar nu omului înțelegător! Dar șarpele cel vechi, care a mințit și pe Eva, i-a înduplecat prin veșnicul Iuda pe cărturarii Europei să scrie minciună cu condeiul lor mincinos! Au scris minciuna sub formă de poezie, pentru a preface nevinovăția în vinovăție, curăția în necurăție, și să facă din tineretul botezat al Europei un neam câinesc, lacom și curvar. Au scris minciuna sub formă de romane și nuvele, pentru a orbi ochii Europenilor ca să nu mai vadă Cerul și Duhurile cerești și, astfel, să îndulcească noroiul, pământul și tot ce e în stăpânirea morții, a mormântului și-a viermilor. Au scris minciuna ca istorie, o istorie în care au pus mai presus de Dumnezeu puterile oarbe ale naturii, simple unelte în mâinile lui Dumnezeu, și cu ajutorul lor au explicat soarta neamurilor, a triburilor omenești și a întregii omeniri - cu ajutorul uneltelor lui Dumnezeu, nu cu ajutorul lui Dumnezeu. Și, prin minciună, au slăvit un popor și l-au ponegrit pe altul, după plata primită, întărâtând o generație împotriva alteia, învrăjbind un popor împotriva altuia și pe copii împotriva părinților. Au scris minciuna sub formă de filosofie, când un îngâmfat s-a apucat, în pofida puterilor sale mărginite, să încerce să explice cum a fost făcută lumea, cum stă lumea între hotarele sale și ce este omul, care este calea lui și unde-i este sfârșitul - toate acestea i-au ieșit din degete, mințind fără încetare și flecărind fără să pună pază gurii sale. Ca și când Dumnezeu nu ar fi vorbit niciodată înainte de ei! Ca și cum Ziditorul nu ar fi zis și n-ar fi arătat oamenilor toate acestea prin aleșii ce i-au slujit, Drepți și Proroci, iar în cele din urmă prin Fiul Său cel Unul-născut! În cele din urmă, au scris minciună despre așa-zisele „legi naturale” și împotriva legilor nescrise ale lui Dumnezeu. Au scris minciună, necunoaștere și nedreptate. Și nimeni dintre oameni nu i-a judecat, căci neamurile Europene au slăbit de mult, și nu mai știu să se împotrivească cruzilor și îngâmfaților lor stăpâni. Iar după ce acești stăpâni îngâmfați și cruzi, întunecați ca noaptea și ca mormântul, nesătui de bani și de slavă deșartă, au aruncat pe foc legea morală a lui Dumnezeu, au dat o nouă lege morală, adică: - că omul e liber să creadă sau să nu creadă într-un singur Dumnezeu sau în sute de dumnezei; - că fiecare e liber să se închine idolilor de argint, de aur, de lemn și de hârtie; - că cel ce batjocorește numele Domnului nu va fi judecat, dar cel ce batjocorește un paznic de stradă va fi judecat; - că fiii trebuie să lepede credința părinților ca pe-o înșelare, nu trebuie să îi asculte și să-i cinstească, ci să se despartă cât mai grabnic de ei; - că Duminica nu este nicidecum o sărbătoare, ci o zi ca oricare alta, și că în acea zi omul trebuie să-și odihnească și să-și hrănească trupul său mai bine ca în celelalte zile. Că e îngăduit a ucide pe oricine stă împotriva intereselor tale personale, profesionale sau naționale; - că curvia și preacurvia sunt totuna cu căsătoria; - că hoția e un lucru relativ, care depinde de context; - că jurământul strâmb este necesar pentru binele indivizilor și al societății. Iată, fraților, pentru ce a trebuit să vină marele război mondial. Ziditorul cel batjocorit a cutremurat pământul cu un război ca să scuture noroiul de pe sufletele europenilor. Vor simți ei oare durerea acestui cutremur, vor înțelege oare pentru ce au fost loviți cu războiul care tocmai s-a încheiat? Își vor veni oare în fire, vor lepăda oare prosteștile și nedreptele lor legi și se vor întoarce la veșnica lege morală a lui Dumnezeu? Îi vor mai lăsa oare pe mincinoșii lor cărturari să scrie mai departe minciuni cu condeiul lor mincinos, ca să întunece lumina lui Dumnezeu în sufletele oamenilor lui Dumnezeu? Vor face oare acestea, sau nu? De aceasta depinde fericirea sau nefericirea, izbăvirea sau nimicirea Europei viitoare.
ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT
ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRAT Acum lună
@Goia Dima DUMNEZEU a grăit prin SFÂNTUL și eu vă las vouă să deschideți ochi DOAMNE AJUTĂ TUTUROR AMIN 🙏🏻🙏🏻❤🙏🏻🙏🏻
Goia Dima
Goia Dima Acum lună
Adevăr ai grăit...
astro reiky
astro reiky Acum lună
Aberații și timpenii marca Voi cu Proștii
alborosiedoi doi
alborosiedoi doi Acum lună
Ești plecat:(suntem prea mulți)
Ana Daicu
Ana Daicu Acum lună
BUNA SEARA!❤
Mihaela Ulman-Miller
Mihaela Ulman-Miller Acum lună
A murii este o eliberare ! nu merită ca omul să-și facă griji deoarece toți vor părăsit această lume m-ai devreme sau m-ai târziu si timpul trece foarte repede ! aici omul alege sa vină pentru o aventură , o școală, pentru a se lamurii singur ce este corect si greșit dupa care va pleca cu o cunoaștere demnå de a supraviețui in altă lume unde fără cunoaștere nu se poate ! nimeni nu trebuie sa aibă frică de viața pe pamant si nici de viața de dincolo deoarece omul va știi sa gândească corect si raul va dispărea va fi combătut de propria lui minte ! și o boală este cunoaștere, învățătură pentru propriile greșeli , și pentru a dobandii gânduri corecte !
Gabriela Voda
Gabriela Voda Acum lună
Sonorul este groaznic va rog luati masuri.Temele abordate sunt instructive si interesante, dati sonorul mai tare.Multumesc.
Mihaela Iancu
Mihaela Iancu Acum lună
Primeste copiii la tine acasa Mirela,nu cu orice risc la scoala
Doina SUCEVEANU
Doina SUCEVEANU Acum lună
Nu iert pe nimeni fut paduchii
Doina SUCEVEANU
Doina SUCEVEANU Acum lună
Copii Ai lui Dumnezeu Haine Grele Minciuna 1 O Ipoteca Dumnezeiască 2 O Aprobare Cereasca 3 Un Avantaj Mintea Messia Doina 4 Un Sprijin O Lumina 5 O Sacrificare Minune 6 O Coca Dospita Acar în Avatar 7 O Presiune Atmosferica într o mare schizofrenie Minciuna O Coroana în Cruce DH3 Ac în Furca valabil pentru asa ziși proscris romani de pretutindeni Wow Ro cu Mania
לוציה רוזנפלד
לוציה רוזנפלד Acum lună
Sintem prea multi "RAIi" si ticalosi,egoisti si lacomi ,.Omenirea a degenerat, comportament mai rai decit animale.
ancasimona s.
ancasimona s. Acum lună
Eu am impresia ca invitatul se învârte în jurul subiectului, dar nu ajunge la esență - cauza crizei actuale este că oamenii, mulți sau puțini care suntem, ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Soluția este întoarcerea la El! Restul sunt detalii.
Ojog Costi
Ojog Costi Acum lună
Dumnezeu este lumina, pace , impacare cu tine insuti si cu ceilalti. Fara el suntem ca niste fluturi care zboara in intuneric fara directie
Tina Rider
Tina Rider Acum lună
Exact.. Nu ştie cum så Impace si capra si varza
Nicola Petra
Nicola Petra Acum lună
Mulțumesc mult pentru sfaturi
Ana Coman
Ana Coman Acum lună
F bună emisiune! 💓🌹🍀🍀🍀🍀🤗
Violeta Neder
Violeta Neder Acum lună
In țările europene mai ales, natalitatea este in scădere... depinde și zonele unde este o masivă necontrolată creștere a populației... deja se știe unde...China, India, țările din Africa și sud America ... Nu prea cred ce zice tipul ăsta, e cam prea deștept ...... ca mulți alții ce apar cu atâtea talente și haruri...nu-i de mirare că atâția se îmbolnăvesc psihic!
Maria P
Maria P Acum lună
Rugăciune la îndemîna Doamne Iisuse Hristose Fiu Lui Dumnezeu miluestema pe mine păcătosul. Oricînd și ori unde numai sa vrem.
Raphaela R.
Raphaela R. Acum lună
Dacă vrei milă, atunci da, merge așa. Dacă vrem mântuire spunem: “mântuiește-ne pe noi”. Păcătosul sau păcătoasa pot fi minunat înlocuite cu:”Creația Ta”. Nu e un sfat, e doar o părere. Amin!
Maria P
Maria P Acum lună
Nu trebuie sa te dai cu capu de cruci dar trebuie sa mergi la biserica la Sf. Liturghie așa îl onorezi pe Dumnezeu EL este acolo în sf.altar și ne vrea lîngăEL sa ne spovedim sa ne împărtășim.Deci Sf Duminică o zi pe săptămână oare e așa de greu ? Alergam căpiați peste tot ,dar cînd e vorba de Biserica vai suntem obosiți nu avem timp...In iad o vesnicie ce vom face ,sa ne trezim cît nu e prea târziu .Și chiar sa ne dam cu capu de cruci pentru că suntem nevrednici și foarte păcătoși.Dumnezeu este bun dar și drept Judecător Atenție.
Georgeta Covaci
Georgeta Covaci Acum lună
PLANETA POATE HRANI DE 3 ORI MAI MULTA LUME . DUMNEZEU NE VREA CURATI . NOI OMORAM PLANETA
Tina Rider
Tina Rider Acum lună
Adevărat
Karter Kamryn
Karter Kamryn Acum lună
@Torin Colby i will try it out now. Looks promising.
Gabriela nicoleta Nitiu
Gabriela nicoleta Nitiu Acum lună
Cit de frumos ai scris George bravo mai emotionat 👍🙏
Georgeta Covaci
Georgeta Covaci Acum lună
AI GRIJA D-LE DIACONU CA A-L CAM DAI PE DUMNEZEU LA O PARTE . O IEI UN PIC PE ALATURI
Maria Untaru
Maria Untaru Acum lună
Este prea multă galagie in jurul vostru,
Mihaela Anghel
Mihaela Anghel Acum lună
Va citesc comentariile si ma intreb; -Oare cati dintre noi, stiu si lucreaza la dezvoltarea sa, spiritiala!???
Tina Rider
Tina Rider Acum lună
Toți.
Mihaela Anghel
Mihaela Anghel Acum lună
@Blog Live The HighVe Multumesc frumos! M-am grabit..... N.am conectat creierul!😂🙈
Blog Live The HighVe
Blog Live The HighVe Acum lună
"Stiu, lor" gramatica
Mariana Ciobanu
Mariana Ciobanu Acum lună
Deschide gura omule nu inteleg nimic ce spui
Adriana Barbu
Adriana Barbu Acum lună
Ați făcut un ghiveci.In Biblie scrie clar sa nu slujim la doi domni. Yoga (Mamona)nu poate fi amestecat cu Dumnezeu. Yoghinii se folosesc si de câteva învățături duhovnicești ca sa aibă mai multa credibilitate in a amăgi. Ei însuși sunt niste amăgitori.Aveți grija mare sa nu va insele careva.Doamne ajuta!
Ana Maria 17
Ana Maria 17 Acum 2 Zile
Când dai unui sarac îl împrumuți pe Dumnezeu!
Laura Petcana
Laura Petcana Acum lună
😂
Iuliana Ciopaca
Iuliana Ciopaca Acum lună
DOAMNE, MULȚI SUNT PLECAȚI CU PLUTA,, EMISIUNE FOARTE PROASTĂ,,
Aura Eva
Aura Eva Acum lună
Cum sa confunzi pe Dumnezeu cu Allah... Dumnezeu este unul! Citiți cartea "Marii inițiați ai Indiei si Parintele Paisie"
Cristina N.
Cristina N. Acum lună
Religiile Abrahamice recunosc un singur Dumnezeu, acest lucru este fapt, istorie scrisa. Crestinismul, Iudaismul si Islamismul sunt aceeasi religie, cu valente diferite. Mai cititi...
Mariana Stanisor
Mariana Stanisor Acum lună
Fiecare popor cu credința lui ca se numește Dumnezeu, Alah, Buda sau altfel
Rania Royal
Rania Royal Acum lună
Allah si Dumnezeu sunt unu...aceelasi
Maria Untaru
Maria Untaru Acum lună
Super emisiune,felicitări,cu drag va trimit cele mai frumoase gânduri 🕊🌷🌼🌻🌺🏵💮🌹🌸💐❤️🌞🍀
Ionela Macovei
Ionela Macovei Acum lună
Avem loc .La noi in tara a scazut natalitatea .Sa ne schimbam fiecare ca oameni .Sa ne pese de cel de langa noi .
Adriana Trupina
Adriana Trupina Acum 2 Zile
Eu vad doar invers .Ce este bun cam moare.
miky stefan
miky stefan Acum lună
Un super baiat ! Felicitari !
Flory Crivat
Flory Crivat Acum lună
Felictari Dnezeu sa va binevuvinteze,pentru emisiune!
Coach Angela P. Wilson
Coach Angela P. Wilson Acum lună
Ce e prostia asta ca sintem prea mumti pe planeta??? Nu exista ani de sclavie de la solstițiul de iarna de anul trecut. Aveți grija ce informații puneți caci oamenii Sint deja speriați căci au rezistente la nivel vibrational, învingeți fricile și întăriri-va credinta.
Serif Ferian
Serif Ferian Acum lună
Iyim u787u78iuuiiiigk97i tu8yxx6yi
Serif Ferian
Serif Ferian Acum lună
8i8
Iuliana Dinca
Iuliana Dinca Acum lună
Cum s-a ajuns la concluzua ca suntem prea multi? Cine se simte in plus? Eu nu ! Si am loc si de altii!
Vasile Maria
Vasile Maria Acum lună
Este loc sub soare pentru fiecare!
Cristina Galavan
Cristina Galavan Acum lună
Superba emisiune!
Urgența Spirituală cu Andrei Diaconu
44:48
Devii Conștient
Vizionare 13 K
3 - LUCA - Noul Testament - Biblia Audio Romana
3:22:38
BibliaAudioRomana
Vizionare 669 K
Previziunile anului 2021
12:31
Diaconu Andrei Alexandru
Vizionare 33 K
Dumitru Constantin Dulcan la Digipedia Plus
57:18
Prognoza anului 2021 în detaliu
48:44
Ziarul de Sanatate
Vizionare 55 K
Tatăl meu e rocker și burlac - MIRCEA BRAVO
15:52
Haurențiu ajunge în Rai
5:38
Haurentiu
Vizionare 93 K
SURVIVOR ROMANIA 2021 - Ep.6 (parodie)
10:10
George Tănase
Vizionare 287 K
SPEAK la Cutite - Saptamana 7
20:39
SPEAK
Vizionare 51 K