Mihai Gâdea, veste extraordinară pentru Vasile Buzatu, bărbatul bolnav de cancer

   Vizionare 2,208

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Acum lună

Mihai Gâdea, veste extraordinară pentru Vasile Buzatu, bărbatul bolnav de cancer căruia nu i s-a permis să vină la București pentru tratament

Comentarii
Rodica Alexandru
Rodica Alexandru Acum lună
Ok inteleg ca Vlad Voiculescu nu o fi facut lucruri bune si este criticat si ok .pina la urma dat afara ..
A D Dumitrescu
A D Dumitrescu Acum lună
Sabotajul medical nu trebuie continuuat!!
A D Dumitrescu
A D Dumitrescu Acum lună
Oare Romania nu are competenta de a si alege legal reprezentanti competenti care sa reprrzinte cetatenii romanilor??!Nu cred,luati modele istorice din trcut si cumpaniti banii!!!Profitabilitatea siplus valoarea oare nu trebuie masurata????!
A D Dumitrescu
A D Dumitrescu Acum lună
Oare nimeni nu stie a examina si echivala interesele ,tintele urmarite si competentele numirilor in fctii si colaborarile!!Concurenta este buna in afaceri!!Monopolul nu trebuie incurajat!!
A D Dumitrescu
A D Dumitrescu Acum lună
Dna manager din Olanda probabil ca a accesat bani EU si din portia Romaniei ,probabil financiar isi desfasoara activitatea in firma proprie in spatiu european!!
A D Dumitrescu
A D Dumitrescu Acum lună
Adunati specialistii din media sanatate,spitale,farmacii ,institutele de cercetare si romani si pacienti ,impreuna cu ong-urile si romanii din popor si incropiti un proiect ,innaintatil in politica si accesati fonduri,de orice natura,guvernamentale europene parteneriate cu statul cu privatii,si chiar daca i in Olanda,numiti si un reprezentant local,si altul international,adica paredox nu unul contra unu ci unul plus unul di plus al trilea si mai departe la o masa rotunda Stiti din popor proverbul romanesc,,,unde i unul nu i putere la nevoi si la durere,unde s doi puterea creste!!!
Mariana Caldarus
Mariana Caldarus Acum lună
Ar trebuii toti Cei care au nevoie de ingrigire medicala sa aiba acces la verviciile medicale asa cred eu in Nici o tara europeana pretindem Ca' suntem europeni nu exista asa o bataie de joc pana cand stau si ma intreb ca prostu suntem lasati sa murim ,rusine clasei politice,daca o mai au
Titica Nestian
Titica Nestian Acum lună
Da aveți perfectă dreptate! Este un genocid! Nu se moare de covid ci se moare de bolile care există în România și în toată lumea!
Dan
Dan Acum lună
Toată lumea discută,dar pe Cioloș și pe Barna ,nu-i trage nimeni de urechi? Ăștia-s buboiul.Ăștia impun soluțiile lor și amenință primul ministru.Ăștia 2 șantajează. Cioloș mai vulpoi,a făcut ca să vezi, covid,iar de la distanță i-a ordonat lui Barna ce sa facă.Daca Barna era serios și nu se plîngea pe bot cu el,îl scuipa-ntre ochi pe " viitorul președinte" Cioloș, asta visează . După cum merg lucrurile,și după cum ajută țara să iese la liman, și el și Barna, doar vor visa,lingăi nenorociți ce sânt. Oamenii mor pe capete,iar cei din conducerea sănătății sânt cu ochii numai după afaceri murdare,și nu numai ei,Ci prin toate ministerele au invadat gunoaiele,pleava societății.
Stelica Oprea
Stelica Oprea Acum lună
Sunt comvinsa ca parintii lor (daca mai au si ei parinti) nu traiesc cu 800- 900 de lei pe luna ca un amarat de la tara care nu stie cum sa faca sa ii ajunga bruma de bani pe care o primeste lunar
Stelica Oprea
Stelica Oprea Acum lună
Nu mai vor sa-i trateze pt ca nu mai au bani de pensii si compensate , banii sunt la salariile de 7000 de lei, si la pensiile speciale
Mariana Barbonța
Mariana Barbonța Acum lună
Nu i intereseaza nimic numa i banii.Dar ecxista un dumnezeu sus.Si vede tot.O sa le vina randul la toti si vor plati asa cum au facut.
Sachiko 01
Sachiko 01 Acum lună
Îngerul domnului Vasile 😇sigur se numește :George Becali👁👁😇😇😇😇
Sorin Cordis
Sorin Cordis Acum lună
Cine este de vina pentru criza citostaticelor? Dragnia, peeseedeee.
Margareta Petre
Margareta Petre Acum lună
Un bolnav in stare critica, BLOCAT, la Craiova. Pacientul trebuiensa ajunga la un Spital din Bucuresti 🔴 August 2020 Boala pancreas Citostatecile i-au stagnat boala. Medicul oncolog il cheama la Bucuresti. Pacientul este testat si pozitiv si negativ se pare. A fost testat din nou. Asteapta rezultatul. Nu poate pleca de la domiciliul sau. B L.O C A J Un om bolnav critic, nu are solutie la problema lui. H a o s Se pare, nu mai exista alta boala decat Covid-19. Acces la investigatii si tratamente. Dl Cezar Irimia, explica situatia bolnavilor din tara. Cronici Bolnavii de cancer 🌌 Dl. Iuoian Capsali - problema de sistem. Morti de Covid 🎒 Mai multi morti.de cancer .... 🌏
daniel Ro
daniel Ro Acum lună
*chiar nu înțeleg de ce mai merg salvările cu girofarul aprins și cu viteză maximă , pacientul oricum va fi ucis în spital* , sau a devenit urgență medicală ducerea la groapă
ingrid caroli
ingrid caroli Acum lună
Credeam că în Romania nu mai este cineva care să ințeleagă ce se întamplă cu adevărat în lume.
Ioana M
Ioana M Acum lună
Pai nu mai exista alte boli decat covid si nici alte infractiuni decat cele legate de covid. Or fi disparut infarcturile, atacurile cerebrale si cancerele? Le-o fi vindecat pe toate covidul. S-or fi impacat teroristii si criminalii cu autoritatile? Ca si astia parca s-au calmat toti! Politia in strainatate se plimba pe strazi sau plaja si vaneaza masti, numara cati oameni ai in masina sa vada daca stati toti in aceeasi casa si aveti masti... efectiv nu mai au de lucru!? Nu vi se pare straniu??? Chiar atat de tampi nu suntem ... totusi. Insa sunt atat de multi care au incredere in ce li se spune de catre autoritati incat chiar ca scapa doar cei ce isi mai folosesc gandirea logica si discernamantul.
Ioana M
Ioana M Acum lună
@ingrid caroli corect!!!
ingrid caroli
ingrid caroli Acum lună
Aveți o gândire sănătoasă . Vor scăpa doar cei ce care știu să dribleze acest genocid. Mă refer în mod exclusiv la vaccinuri.
Gea D
Gea D Acum lună
Voiculescu este, impreuna cu usr istii, un criminal ordinar,care trebuie judecat si condamnat la ani grei de puscarie!!
Dr. Mihaela Bilic despre capcanele pe care le aduce soia
23:17
Sinteza Zilei cu Mihai Gadea
Vizionare 11 K
Copiii spun cu Virgil Iantu Episodul 1
15:26
Virgil Iantu
Vizionare 203 K
OG Eastbull - Leoni (prod. Sick Luke)
3:46
OG Eastbull
Vizionare 221 K
Nikolas - Stau si plang in fata ta 💔 2021
3:56