Dan Puric: S-a dat ordin să se termine cu pandemia!

   Vizionare 299,007

Subiectiv cu Razvan Dumitrescu

Acum 26 Zile

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre ce a însemnat pandemia de coronavirus în viziuna sa, dar şi despre traumele generate de această perioadă cu care s-a confruntat omenirea.

Mai multe detalii pe Antena3.ro:
www.antena3.ro/emisiuni/subie...

Comentarii
Claudia Abate
Claudia Abate Acum o Zi
ma doare la pi✔da ...decat sa ma vacxinez mai bine fac o m✔ie
Ronny
Ronny Acum 2 Zile
Nu vad de ce unii tolomaci il persifleaza pe Dan Puric. Omul asta gandeste mai limpede decat 1000 de romani la un loc.
kjhkjhkjh
kjhkjhkjh Acum 2 Zile
Puric ia-ti pastilele!!!
ELENA PAUN
ELENA PAUN Acum 2 Zile
Felicitari Dl. Puric pentru curajul si constiinta de care da dovada. Vaccinul are intentia de a decupla costiinta de fiinta. Este o lupta mare intre bine si rau. Lumea se imparte in doua. Taberele sunt in formare. Alegeti Dumnezeu, iubire si pace.
solutions plomberie
solutions plomberie Acum 2 Zile
Dar de unde stie el ca s a dat acest ordin? Pt ca face si el parte din haita persecutorilor?
Calin Cristi
Calin Cristi Acum 2 Zile
Delirium....
Unghiuriy OSzug
Unghiuriy OSzug Acum 2 Zile
citeste ce scrie pe scrot! ba m-aaaaa rupt laaa paaală bă cu vietnamul vostru si cu noua mw13 cov1d india si uk STRIIIICT PE calea PARTEA ECONOMICĂ BRE NEA GIGI BRE deci citeste pe scroll!
Elena Timofte
Elena Timofte Acum 2 Zile
s-a dat ordin ??? cînd o să se dea ordin să se stingă şi cancerul, infarctul,ictusul... cîtă prostime în această tară !!!
Mariana rozalia Ciula
Mariana rozalia Ciula Acum 3 Zile
Am ajuns sa ascultam un actor ratat ce ne imouie capul de unde știe el de la Pcr?
0721347906 Cojbuc
0721347906 Cojbuc Acum 3 Zile
Mereu e politic Eu ca sa vin acasa din Bucuresti la Constanta Donam sange. Eram eleva Si aveam liber o zi Plus Sambata si Duminica Era in 1976. Nu s a schimbat nimic
Acela
Acela Acum 3 Zile
S d p
victor iacob
victor iacob Acum 3 Zile
Niciodatã nu iese cine e votat
victor iacob
victor iacob Acum 3 Zile
Cât de mare dreptate are acest om, treziti-vä
cool trades
cool trades Acum 4 Zile
Ce imbecilitati.De la titlu.Incredibil.Ba da nea Caisa, asigura imunitate.Va facurati doctor maestre.De ras si bataie de joc.Baaaaaateti campii.
Dumitru Hausi
Dumitru Hausi Acum 4 Zile
Doi eunuci!!
Florian Andrei
Florian Andrei Acum 4 Zile
Multa sanatate domnului Dan Puric
Zorian Chitosca
Zorian Chitosca Acum 5 Zile
Care pandemie? A existat vreo una?
Onescu Vali-Rai Imobiliare
Onescu Vali-Rai Imobiliare Acum 5 Zile
Am ajuns sa primim sfaturi medicale de la un Actor??? În Russia la Putin nu s a dat ordin sa se termine pandemie? De ce as avea mai mare încredere în actor i decât în specialiști ca Răzvan Cherecheș și alții! Nu pot înțelege!
Aurica Chirciu
Aurica Chirciu Acum 5 Zile
Furi curent, domnule Puric!
mircea stefan sacui
mircea stefan sacui Acum 5 Zile
Mulți actori au fost turnători la secu !
Acela
Acela Acum 5 Zile
si cu ce gand ar fi murit.sa nu mai ma stie nimeni
Acela
Acela Acum 5 Zile
sa ne spuna.daca isus cristos ar fi scapat dupa cruce .care af fi fost manifestarea dansului fata de lume ce sentimente ar fi avut
gabe
gabe Acum 5 Zile
un om..exceptional!!as fi putut sa anticipez fiecare idee si cuvant..si asta pentru ca gandim la fel...
X
X Acum 6 Zile
Adunatura de gunoaie la Latrina 3... numai scursuri, slugi pesediste... cum se face ca toti urmaritorii de Latrina 3, desi sunt analfabeti cu 4 clase, identifica ei toate teoriile conspirationiste? :))) ajutati de un preot penticostal penibil sau de o croitoreasa ratata :)))
Me The One G
Me The One G Acum 6 Zile
Latrina 3
rose corcodica
rose corcodica Acum 6 Zile
Si care este urmatorul ordin ca nu suntem scapati. Noi Romani stim mai bine . Doar inceputul .
silviu andrei
silviu andrei Acum 6 Zile
sa calatoresti peste hotare zilele astea este un chin teste covid19 pt toata fam te duc la 400 de euro , declaratii peste declaratii unde dormi cat stai cu cine te duci mai ramane sa te intrebe ce mananci si la ce ora te duci la culcare ? Nebunie generala control in masa
Iulian Ion
Iulian Ion Acum 6 Zile
Ce caută acest trădător pe post
Iulian Ion
Iulian Ion Acum 6 Zile
Nu l mai ascultați pe acest mason, care se face ca nu stie despre ce este vorba, acest slugarnic al masoneriei
Gabriel Gavriliu
Gabriel Gavriliu Acum 6 Zile
Jenant Priceput la teatru genetica si probabil la rachete 😊
Maria Dobrin
Maria Dobrin Acum 7 Zile
SĂ TRĂIASCĂ ȘI EII PE MINIMUL PE ECONOMIE. PREȘEDINTELE ACESTEI ȚĂRII. CUM A AJUNS ĂSTA LA CONDUCERE CĂ EU NU LAM VTAT. TREBUEA SĂ FIE UN ORTODOX NU UN RATACIT ATEU CARE DOSTRUGE ȚARA ASTA SFÂNTA. PLINĂ DE SINGELE EROILOR MARTIRII. PLEAVA ȚĂRII SUNT TOȚII DE LA CONDUCERE CARE VREA SĂ DISTRUGĂ ȚARA. NE A VÂNDUT LA UE TRĂDĂTORI DE ȚARĂ. UNDE E MIHAI VITEAZU. ȘTEFAN CEL MARE. SĂ IASĂ DIN MORMÂNT SĂ ÎI ALUNGE DIN ȚARĂ.
Maria Dobrin
Maria Dobrin Acum 7 Zile
CE PANDEMIE. PROSTIE PE FAȚĂ. BATAE DE JOC. AȘA NE TREBUE CĂ LUĂM BANII DE LA UE SĂ ÎȘI FACĂ VILE PREȘEDINTELE ȚĂRII ȘI PARLAMENTARII. AU AVERII PENTEU TOT NEAMUL LOR. SUNT CA ȘI CĂPUȘELE CARE SUG SINGELE ROMANILOR OROPSITII DE IPOZITE. MAI AU SĂ PUNĂ IMPOZIT PE AERUL DA DE DUMNEZEU GRATUIT. LICHELE ORDINARE RUȘINE SĂ LE FIIE.
Tonnyharry Tony
Tonnyharry Tony Acum 7 Zile
Eu am facut boala si am fost foarte grav, am avut nevoie de oxigen si de tot tratamentul care mi s-a acordat in spital. Tot personalul medical s-a straduit sa ma tina in viata. La spital la interval de 30 de minute venea o salvare, si oameni din salvare implorau sa fie salvati. Acest virus nu este o poveste, este cat se poate de real. Personalul medical isi face treaba in conditi foarte grele in contextul in care trebuie sa poarte acel costum de protectie care este foarte incomod si limiteaza mult libertatea de miscare si cea vizuala. Multumesc pe aceasta cale tot personalului medical de la spitalul Matei Bals, in special Doamnei Doctor Stoica Eleonora si Doamnei Doctor Vlad. Toate aceste masuri de restrictie au ajutat ca populatia sa nu scada dramatic. Cine nu a fost afectat de acest virus, nu stie despre ce este vorba. Toate aceste indemnuri de a nu purta masca si ca virusul nu exista, a dus la moartea unor oameni. De ce la o desbatere de genul acesta nu sunt invitati si oameni care au fost afectati in mod grav de virus?
Maria Dobrin
Maria Dobrin Acum 7 Zile
DUMNEZEU SĂ VĂ DĂRUIASCĂ SĂNĂTATE. ȚARA SĂ SE TREZEASCĂ DIN SOMNUL ACESTA ÎN CARE LA ADUS TIRANI ACESTEI ȚĂRI CARE SUNT ATEI ȘI RĂTĂCIȚI. EII CU BANII DE LA UE NE AU DISTRUS ȚARA. FRAȚILOR SE TAIE ȘI ACUM PĂDURILE. CINE LE-A PLANTAT ACESTE PĂDURII?????? PREȘEDINTELE ȚĂRII CARE NE DUCE LA DISTRUGERE A ROMÂNIEI.??????
user google
user google Acum 7 Zile
Cât de prost să fii Dan Puric, sa vii la Antena 3?
Dumitrescu Marian
Dumitrescu Marian Acum 7 Zile
Cum s-a dat ordin ?..in toata lumea.. !! 😀😃
X
X Acum 6 Zile
Latrina 3, ce asteptari sa ai? :))) slugi pesediste
radu radu
radu radu Acum 8 Zile
CEVA ciudat: pe la final de aprilie marile comune din Ilfov aveau record de infectii, cca. 12 la mie. Dupa doar o luna (sau mai putin) se intra pe "verde" in Ilfov. Deci... wtf?
Daniela Eyong
Daniela Eyong Acum 8 Zile
roless.info/free/video/u32ajq3ay2mWhqQ
Daniela Eyong
Daniela Eyong Acum 8 Zile
roless.info/free/video/3aVplq2szIptbpw
mariomarean
mariomarean Acum 8 Zile
Aveți răbdare și o să vedeți efectele acestui vaccin .... Apoi o să vă arunce alte minciuni iar voi o să îi credeți .....
Niculae Nicu
Niculae Nicu Acum 8 Zile
Adevărat ......Manipulare .......Minciuni ...
Nicu Bragea
Nicu Bragea Acum 8 Zile
Bine ar fi să ia sfârșit odată pandemia
je
je Acum 9 Zile
Toată stima și respectul pentru acest roman patriot👍❤️🇹🇩
Elena Radu
Elena Radu Acum 9 Zile
😃😃😃😃😃ce timpenie. Nu ma, ordin au dat extrateresti,😃😃😃🙂 penibil de 2 bani esti cam tu......
Victor ivan
Victor ivan Acum 9 Zile
S-a văzut de la bun început ca acest virus a fost o manipulare,sunt date clare ca în lume au murit mai mulți oameni de alte boli decat de acest covid19, vaccinurile sunt bune pentru oameni dar acele vaccinuri garantate și care oferă imunitate, lumea ar trebui sa se trezească pentru ca sunt dovezi clare care arata ca suntem manipulați,nu putem fi obligați la nimic, avem drepturi și dacă observați ca televiziunile au început sa se trezească la realitate...in Germania politicienii ,o parte dintre ei sunt ca și la noi,doar pentru interes,locuiesc de 11 în Germania.
Victor ivan
Victor ivan Acum 5 Zile
@X nu permit jigniri în primul rand,sunt plecat din tara de 11 ani de când nu am mai fost de loc în tara,și sunt oameni importanți și inteligenți a acestui glob pământesc care au dovedit și dovedesc în continuare,dar nu asta este esenta,este o părere personală și nu admit sa fiu jignit,în momentul când iti vorbesc urat atunci poți sa îmi vorbești urat,respect se numește.
X
X Acum 6 Zile
Ba, de unde veniti toti shawormarii cu teoriile astea conspirationiste? :))) rasa voastra de gunoie analfabete, iar le stiti voi pe toate, scursuri pesediste
Luminita M
Luminita M Acum 9 Zile
Avem nevoie de oameni asumati ca dl.Dan Puric unde sunt caracterele tari din tara asta sunt cativa dar nu suficienți care ar trebui sa iasa in fata sa răstoarne ,,Rahatul"asta!!!
John Citizen
John Citizen Acum 9 Zile
Cine nu crede că vaccinarea va deveni obligatorie E ignorant. In Australia nu ți se plătesc beneficiile pentru copii daca nu ii vaccinezi, mii și mii de dolari. Copii vor fi marginalizați și se vorbește de interzicerea accesului în creșe și grădinițe. Și cu toate acestea oamenii refuza să primească otrava guvernului.
Depanare Auto
Depanare Auto Acum 9 Zile
Norocul vostru ca s-au vaccinat "gratis" oamenii. Ca altfel nu mai vedeai concerte nici peste 3 ani.
Mike B
Mike B Acum 9 Zile
Marele intelectual Puric... O bășină valorează
X
X Acum 6 Zile
O sluga, mai nou se pricepe si la medicina acest infect... si unde sa se duca toate scursurile, daca nu la Latrina 3?
trif maryan
trif maryan Acum 7 Zile
intelectual turnator!
SIMPSON Bart
SIMPSON Bart Acum 9 Zile
Este evident inceputul procesului de control total al populației. Nu inţeleg ce e neclar.
Ion Mititelu
Ion Mititelu Acum 9 Zile
Ce fumezi purice!?🤔🤔🤔
iliana Drăgan
iliana Drăgan Acum 9 Zile
Acest certificat o sa oblige pe oameni să se vaccineze și o să fie râu de oamenii are vor sa se ducă la munca în Germania eu una renunț la bani și de dus în Germania dar vaide cei care se vaccinează își semnează singuri condamnarea la moarte
Rotor Blade
Rotor Blade Acum 9 Zile
Dan Puric are diverse opinii si face tot felul de predictii pe care le prezinta pe un ton decisiv insa pe problemele astea e foarte greu de analizat care e adevarul, ce e mai bine sa facem sau ce se va intampla. Ai putea ajunge la niste idei consultand specialisti din diverse domenii. De exemplu daca e bine sau nu sa faci vaccinul. Primul lucru de lamurit este daca vaccinul e unul onest sau se urmaresc alte scopuri. Apoi in functie de fiecare in parte este oportun sau nu. Aici pentru ca nu sunt date suficiente pare greu de dat un raspuns corect. E nevoie de imunizare in masa pentru a salva un numar mai mare, sau pentru ca efectele economice sa fie reduse,? Sau poate aceste pericole nu exista?! Daca ai un rol de decizie, pur si simplu poti lua anumite decizii, rele sau bune ( nu poti sti cu certitudine) prin consultare cu specialistii si unde apar conflicte acolo deciziile se pot schimba. Vaccinul te-ar putea ajuta de exemplu sa faci o forma mai usoara chiar daca tot iei virusul. Eu as lua in calcul si o singura doza fara rapel pentru a reduce riscul efectelor adverse care nu sunt bine cunoscute. Pe de alta parte il admir pentru ca e un om talentat arta discursului, curajos si stie sa isi spuna punctul de vedere, fie bun or gresitp
PETRU RARES
PETRU RARES Acum 9 Zile
Coronavirus a fost profețit după timpul lui Daniel. Ce spune păcălici ăsta ,e de la Satana .
PETRU RARES
PETRU RARES Acum 9 Zile
Dacă îi faci pe tâmpiți să meargă la biserică,tot o loază ești !
Adriana Tudosa
Adriana Tudosa Acum 9 Zile
Felicitari d-le Dan Puric👏🏼👏🏼👏🏼🌹🌹🌹🕊/ati vorbit f.adevarat!dar 😘puterea nu-i in mana inteleptilor....😘😘😘
Elena Elena1
Elena Elena1 Acum 9 Zile
Felicitari,un romin adevarat si bunu Dumnezeu sa ne apere de tot raul
adalbert bogar
adalbert bogar Acum 10 Zile
NU II BAG IN PIZDA MAMI LOR INCOPETENTA IGNORANTA NUMA DE BUN SIMT NU AU FUTUI CRISTOSI MAMI LOR DE CRIMINALI DRACULUI CINTE CRISTOSI MAMI LOR RASPUNDE PENTRU CRIMELE ASTEA
Costea Lucia
Costea Lucia Acum 10 Zile
Asta face parte din ''intelectualii Romaniei''?:))))))))))Este clar, se duce Dracu tara aia.
X
X Acum 6 Zile
Da, "intelectualii" care se aduna la Latrina 3 :))))) unul si unul :)))) o adunatura de gunoaie
Marius Dumitru
Marius Dumitru Acum 10 Zile
Cum să dai dislike?
Carmellya Carmellya
Carmellya Carmellya Acum 10 Zile
De ce in America, scolile private au fost deschise , iar cele de srat Abia din aprilie s au deschis, dar cu program redus?
geocrisanda
geocrisanda Acum 10 Zile
Vaccinul nu asigura imunitate!? Stai La teatru! Vb de papusar dar cred ca esti cel mai mare papusar din pacate! Stii ça ai oameni pe constiinta!? Sau nu-ți pasa!?
Tica Pavel
Tica Pavel Acum 10 Zile
Respect Dan Puric!!!
Lucica Becichi
Lucica Becichi Acum 10 Zile
Felicitări invitatului.Va ascult cu mare plăcere si mult interes.Are dreptate in tot ce doresc.Deacord cu dânsul. 👏👏👏👏👏
Sergiu Fendrihan
Sergiu Fendrihan Acum 10 Zile
PE CAND UN MEDIC CARE FACE PE ACTORUL SI CRITICUL DRAMATIC? DE CE SA NU SI FACA FIECARE DATORIA SI PROFESIA?
Sabin Waldemar Popescu
Sabin Waldemar Popescu Acum 10 Zile
Să-l intrebe cum e cu virusul pe Marcel Pavel . Poate il cunoaște ! Si un pic de info in domeniul medical . Care specialiști ? Cei chinezi ? Adevarat fiecare cu meseria lui . Dan Puric cu filmul, medicul cu medicina. Ciorbă iese cand se amestecă .
Sergiu Fendrihan
Sergiu Fendrihan Acum 10 Zile
DA MAI PURICE NU AI FOST MEMBRU DE PARTID??? TRADATOR
Sergiu Fendrihan
Sergiu Fendrihan Acum 10 Zile
NU S A DAT ORDIN NIMICA ASTA E UN PROST UN ACTOR CARE NU ARE HABAR DE MEDICINA
Aurel Mihai Barbulescu
Aurel Mihai Barbulescu Acum 10 Zile
am o simpla intrebare si o sugestie la care va implor sa imi raspundeti : eu daca inntru intr-un supermarket sa imi cumpar o sticla de bere, plec cu un cos de cumparaturi de cel putin 1000 ron...care supermarket imi va cere vaccinul? atata timp cat ei fac o caruta de bani de pe urma psihologiei cosului..cu cat e mai mare cu atat avem mai multi bani...cine va in terzice sa intru in magazin fara vaccin? cine va interzice acest castig? sa piarda bani/ se vorbeste ca te vor mustra sa te vaccinezi..ca nu iti mai da voie sa intri in magazin. cine va fi de acord sa piarda bani in favoarea unora?
Vasilica Raileanu
Vasilica Raileanu Acum 10 Zile
Lasati l sa vorbeasca,pt asta l ati invitat,mai ales ca are ce spune!
Brisit Mario
Brisit Mario Acum 11 Zile
Sunt curios daca era PESEDEUL la putere era acelasi discursul? :))))
Evelina Butera
Evelina Butera Acum 11 Zile
Vaccinul acesta e doar un vaccin.Dar, să vorbiți de vaccinuri care au făcut sterilitate,ponderitate și multe altele chiar din timpul epocii de aur!Tardiv,pt vorbe-n vânt!Clasa politica este coordonată pe sistem!Statul și biserica au condus.Acum conduce doar statul.Asa că:Nimic nu se schimbă ,totul se transformă!☄️😜😀😀
Get beGet
Get beGet Acum 11 Zile
Perfect adevărat.
Alexandru Flavius Bădescu
Alexandru Flavius Bădescu Acum 11 Zile
Felicitari! 👍🏼👍🏼👍🏼🙏🏻
InSlapi LaMare
InSlapi LaMare Acum 11 Zile
Se vorbeste despre el, Dan Puric. E un mare orator dar vorbeste doar de el.
eduard tincu
eduard tincu Acum 11 Zile
Dan puric un actoras primitiv si fara coloana.
adrian ady
adrian ady Acum 11 Zile
V-ați imunizat dea-n pl
Ciprian Cucinschi
Ciprian Cucinschi Acum 11 Zile
Dan Puric un om a lui Dumnezeu
trif maryan
trif maryan Acum 7 Zile
turnator la secu!
Laura
Laura Acum 11 Zile
Nu știu dacă s-a dat ordin sa se termine cu pandemia... ei tot mai caută valul x si radacina y
Mihai Popescu
Mihai Popescu Acum 11 Zile
Pe de o parte spunem că politicienii sunt niste incompetenți, diletanți și inepți. Pe de altă parte spunem că politicienii sunt niste eminențe cenușii capabile de scheme machiavelice care au un interes obscur. Ar trebui să ne hotărâm pentru că una o exclude pe cealaltă. Sunt mulți care își dau cu părerea despre lucruri pe care nu le cunosc pe principiul lasă că știm noi. E păcat că internetul a făcut din proștii statului purtători de cuvânt și lideri de opinie. Ar fi o pierdere de timp sa ii explici unui hârciog despre galaxii sau atomi. E la fel de inutil să încerci să ai o discuție rațională cu un idiot pe care procesele logice elementare îl depășesc. Din păcate trăim vremuri de corectitudine politică. Asta înseamnă că nu poți să pui un prost la locul lui fără că lumea sa te condamne. In ziua de azi orice ajutor de neica nimeni s-ar simți îndreptățit să se certe cu Einstein pe probleme de fizică. E lamentabil ce se întâmplă. Slavă Domnului că sunt suficienti oameni cu inteligență medie care chiar înțeleg ce se întâmplă dincolo de teorii ale conspirației. Datorită lor imunitatea de turma va fi atinsă și lumea va trece peste problema covidului. Ironia e că datorită acestor oameni și redușii mintal vor beneficia. Doar o observație câți dintre cei vaccinați și care au luat covid au ajuns la terapie intensivă?
Constantin Ion
Constantin Ion Acum 11 Zile
Domnul Puric và respect f mult ...dar si in Germania sa dat ordin sa facà faccinul la copii ...dar de Paste tot a fost inchis in Germania
Constantin Ion
Constantin Ion Acum 11 Zile
Nu sa dat ordin ...e o pauzà pânà in Septembrie- Octombrie sa vedeți in toamnà ...
Stefan Bragarea
Stefan Bragarea Acum 11 Zile
Dacă spune însuși Dan Păduche!
constantin maradin
constantin maradin Acum 11 Zile
.Merkel este o marionetă ...
constantin maradin
constantin maradin Acum 11 Zile
Respect ,Dan Puric ! Restul e trădare ....
Tina Tina
Tina Tina Acum 11 Zile
Te-aș asculta, te-aș asculta...... Te iubesc Dan Puric. Ce bine că te avem!
vasilew
vasilew Acum 11 Zile
Cine sunt cei care dau ordine aberante?...Cine sunt prostii care executa ordinele aberante,date de alti prosti?...Vrem nume si vrem sa fie trasi la raspundere... Doar ca cei care aplica legea,primesc si ei niste ordine aberante,de la alti strategi prosti,iar prostii le implementeaza in tarile lor,dupa care dau ordine sa inceteze aberatiile,dupa ce le-au implementat,dand dovada de supunere orbeasca fata de niste organizatii fantomatice...
Ciprian N
Ciprian N Acum 11 Zile
Tocmai AM DAT LA GUNOI cele doua CARTI pe care le aveam scrise de DAN PURIC. Titlul fiecareia incepea cu "Despre..." -- Sunt suparat pe mine pt ca m-am lasat inselat si am cumparat si am citit cartile respective. Probabil ca sunt mai roman, mai crestin, si mai om decat Dan Puric. Cred ca toata lumea e preocupata si de efectele adverse ale vaccinului si fiecare trebuie sa ia singur decizia in nume propriu. Sunt totusi MILIARDE de doze vaccin administrate pana acum... Primele vaccinuri Pfizer in trials au fost administrate acum mai bine de un an (Martie 2020) ... daca erau efecte adverse majore ar cam fi trebuit sa apara. Asa, doar teoretic, nici aspirina, colorantii, antibioticele, conservantii - nimic nu e 100% sigur. Legat de continut - exista studii ( de ex New England Journal of Medicine, dar si altele) legate de vaccin la adolescenti; in SUA a fost aprobabt de CDC la nivel national; acum si Moderna e pe cale sa obtina acordul de la FDA pentru a extinde vaccinarea si la adolescenti in urma unui studiu facut pe 3700 adolescenti (eficienta 100%) - teoretic virusul se poate transmite si intre vaccinati insa probabilitatea (formula probabilitatilor conditionate ) e muuult mai mica - in colectivitati vaccinatii si nevaccinatii nu pot fi egali. Pe autostrada soferi beti nu pot cere egalitate cu celalti chiar daca un sofer care nu consuma alcool poate produce accidente. Romania trebuie sa reporneasca economia - asta se face relaxand zonele cu risc scazut. - discursul - politica si pseudo stiinta; amestecul lui Isus in discutie pentru a vinde mai usor ideea imi pare pacat religios ------------------------ Avem nevoie de progres. Faptul ca ne bate Georgia sau nu ne mai calificam la euro sau mondiale la fotbal - nu e o intamplare. Cand vezi un om imbracat cu steagul tricolor, tinand o cruce in mana si cantand "Desteapta-te romane" - fugi cat poti de tare in directia opusa! Steagul si crucea au ajuns instrumente de marketing si manipulare din pacate. Dan Puric cel putin le foloseste ca sa se vanda pe el. P.S. Acum doua zile doi indivizi dubiosi au agresat o batranica in tramvai in coada lui. Doar un singur tanar a intervenit sa o ajute. Eu mi-am dat seama mai tarziu cand voiam sa cobor in statie (eram in fata auzisem cearta din spate dar nu sunt genul de curios). Restul "romanilor" se uitau si isi vedeau de ale lor. In loc sa cobor m-am dus in spate sa il ajut pe tanar sa faca fata. M-am dus langa el, intre el si indivizi. El a coborat si indivizii au coborat dupa el si l-au fugarit putin, eu coborat si alergam dupa ei si strigam sa il lase. S-au intors si au inceput sa fuga dupa mine. Am fugit inapoi pe peron si am reusit sa urc din nou in tramvai si am strigat vatmanului sa inchida usile si sa plece. Am mai mers o statie. Batranica zicea chiar ca tiganii se ajuta toti intre ei insa romanii .. aproape nimeni. Puteau cel putin 5 alti oameni sa intervina. Am mai mers o statie. ---- Concluzia mea e ca noi romanii avem mai multe probleme decat vrem sa recunoastem si ca pe langa ce oameni frumosi suntem asa cum ne zice Dan Puric (ar fi ok daca nu ar fi la pachet si cu partile toxice) ar fi bine daca ne-ar mai zice cineva si despre partile mai putin frumoase pe care le avem.
Nicolae Paun
Nicolae Paun Acum 12 Zile
De o suta de ori, de o sută de ori ar fi fost mai bun pentru noi Sputik-ul, maestre!
X
X Acum 6 Zile
gunoi pesedist ce esti
Lenuta Hincu
Lenuta Hincu Acum 12 Zile
Sunt noste calai fara suflet Aproape toti care ne conduc sunt oameni fara dragoste de neam si tara si nu au copii Pe ei ii intereseaza doar sa dea bine in fata UE pentru cistiguri banesti Si -au vindut sufletul diavolului Rusine
Dumitru Maruntelu
Dumitru Maruntelu Acum 12 Zile
Esti mare omule
narayana777777
narayana777777 Acum 12 Zile
DIN SERIA DEZVALUIRI CUTREMURATOARE DESPRE VACCINURI SI VACCINARE! file5.gofile.io/download/805fa322-3b7e-4c68-8774-49fcf92854ba/De ce actuala criză covid nu este o teorie a conspiraţiei.mp4 srv-store5.gofile.io/download/37ac6c25-f32e-4a96-9cb7-e2d93fafb956/Vaccinarea anti-Covid, o crimă abil orchestrată_p1.mp4 srv-store3.gofile.io/download/717e5305-5951-48d8-b28e-faa47aa03149/Vaccinarea anti-Covid, o crimă abil orchestrată_p2.mp4 store7.gofile.io/download/c2d00a48-bb30-4b0c-b5bf-b8c0b2ff945f/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 1, partea 1.mp4 store7.gofile.io/download/ac731e69-f311-41b5-b5be-83827eb6b822/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 1, partea 2.mp4 store7.gofile.io/download/3842aedd-aabf-4a13-b5ca-9fcb3474e404/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 2, partea 1.mp4 store7.gofile.io/download/78e2f0af-f132-4226-827b-9b42df443536/Revelaţii şocante despre vaccinuri - episodul 2, partea 2.mp4 Documentaries with English subtitles store7.gofile.io/download/89bd4692-b050-439c-9ad1-ea5fe4d844cf/Why the current Covid crisis is not a conspiracy theory.mp4 store7.gofile.io/download/25a9cecc-fbab-40ab-8758-6d70d003c906/Anti-Covid vaccination, a cunningly orchestrated crime - part 1.mp4 srv-store5.gofile.io/download/12e849be-4008-4a4d-b000-52209c37325c/Anti-Covid vaccination, a cunningly orchestrated crime - part 2.mp4 store7.gofile.io/download/d5c3fa83-6531-43dd-ae54-a0c9776bb609/Shocking revelations about vaccines - episode 1, part 1.mp4 store7.gofile.io/download/2bf9036d-c572-44e5-a932-94964496347b/Shocking revelations about vaccines - episode 1, part 2.mp4 store7.gofile.io/download/4ce67fec-4d54-449c-a372-358600e9a792/Shocking revelations about vaccines - episode 2, part 1.mp4 store7.gofile.io/download/c69dd97a-88e6-47a6-b2ea-ec01a094b5f0/Shocking revelations about vaccines - episode 2, part 2.mp4 Documentaries with Russian subtitles srv-store3.gofile.io/download/a7e45a25-16a7-4e18-8db6-d16abce4b213/Почему нынешний кризис Ковид не является теорией конспираций.mp4 Documentaries with Czech subtitles store7.gofile.io/download/0675af58-5998-48f4-8750-d33be4d8cab6/Očkování proti covidu - dovedně zkonstruovaný zločin - 1. část.mp4 store7.gofile.io/download/b491f554-4a3d-4d8b-a75c-779e7c8cc826/Očkování proti covidu - dovedně zkonstruovaný zločin - 2. část.mp4v gofile.io Gofile - File sharing platform, anonymous and free Gofile is a free file sharing and storage platform. You can store and share data of all types. There is no limit and everything is free.
EU nul
EU nul Acum 12 Zile
s a dat ordin pt incetare? 😅😅😅
marian gomoescu
marian gomoescu Acum 12 Zile
E bine ca ne explica domnul Puric cum sta treaba. Tot mapamondul e condus de oculta mondiala, iar virusul si mortii sunt doar inventii. Problema domnului Puric e ca nu au fost milioane de morti ca sa poata spune ca nu avem guvern care sa gestioneze situatia. Ceea ce faceti voi e crima si multi au murit din cauza dezimformarilor voastre. Intrebarea e: cui foloseste? Oare nu celor care spun ca nu e bine sa fim in Uniunea Europeana si NATO? Celor care spun ca ar trebuii sa fim un fel de Belarus pe baza Ortodoxiei? Domnule Puric, romanii s-au desteptat si nu mai vor sa fie cu Rusia, vor cu tarile democratice, cu Uniunea Europeana. Daca nu eram in NATO, acum vorbeam ruseste.
George Găzdoiu
George Găzdoiu Acum 12 Zile
Foarte tare...totul e la ordin ,la comanda...că la un teatru de păpuși.
florin manta
florin manta Acum 12 Zile
Haide purice c-ai dat-o in bara...! Exact ca-n America , orice actoras de doi lei se crede acum mare moralist...! Vaccinul nu da imunitate...? Ba sigur ca da...! 95% esti protejat...! Nu se stiu efectele pe termen lung...? Nu...dar se stiu efectele pe termen scurt fara vaccin...! Milioane de oameni morti pe tot globul...! N-o mai arde aiurea tataie....! Adeverinta de vaccinare e foarte buna..! Eu nu vreau sa platesc ca tine testarea de fiecare data cand calatoresc undeva! Numai prostii spui...! Nu est]i impotriva vaccinarii..? Ba chiar esti...! Toata atitudinea ta denota asta...!
Alex Nechifor
Alex Nechifor Acum 12 Zile
S-a dat ordin domnule Puric sa nu mai fii cretin.
Sofia P
Sofia P Acum 11 Zile
Nici tu
Marcel Marcel
Marcel Marcel Acum 12 Zile
O grămadă de cacati care se uita în gura lui Pulic
DG
DG Acum 12 Zile
Ce e diferit la COVID? Nimic. Medicii nu dau tratament dacă nu te internezi. Pneumonia este o boală mult mai grea, de exemplu. Păcat că mass-media suferă de o boală și mai grea...Nu poate trăi fără a minți.
SENIORII MISTERELOR (EMIL STRĂINU)
2:20:14
RTV Galaţi-Brăila
Vizionare 232 K
ANISHA ❎ Nikolas Sax ❎ Costi - Alinarea
2:36
Fortza Generation
Vizionare 248 K