BIANCA DRAGUȘANU: ”SUNT UNICĂ! NU VREAU SĂ COPIEZ PE CINEVA, SUNT BIANCA DRĂGUȘANU!”

   Vizionare 220,883

Damian Draghici

Comentarii
Cristina Cristina
Cristina Cristina Acum 4 ore
E zodia PEȘTI..... nu stiu dece mi_a venit să râd 😁
Cristina Cristina
Cristina Cristina Acum 4 ore
Cum zicea mamaia mea:"C.. vele pot avea orice, numai cinste nu".
Alexandru B
Alexandru B Acum 11 ore
Mereu m-am intrebat care este definitia prostiei. Ei bine…datorita acestei doamne am aflat-o. Multumesc frumos!
Luciama
Luciama Acum 12 ore
Doamne cum arată!! HORROR! Vai de capul ei !
Denisa P
Denisa P Acum 13 ore
Sa nu mai spuneti ca școala nu conteaza. S-a vazut din primele propozitii lipsa ei. Umbla prin Zara si isi permite arogante… fals cap coada tot. Prostia nu e unica, aia o vezi de cand iesi pe ușă.
Luiza. A
Luiza. A Acum 13 ore
Chiar credeți ca Damian a dat cu "bâta în baltă" având un astfel de invitat?! Din contră, ideea sa este una cât se poate de educativă și noi cei care ii ascultăm podcastul avem posibilitatea de a face diferența dintre un invitat și altul, aici depinde de noi ce înțelegem și cât știm sa apreciem la un om. Fiecare invitat este unic, asa cum și noi suntem unici ca indivizi și asta ne deosebește. Oare oamenii pe care i-am întâlnit în viata noastră au fost toți modele exemplare de viata de la care sa învățăm doar lucruri bune?! Ei bine nu.. cu siguranță fiecare dintre noi a avut persoane în viata sa de la care a învățat ca "asa nu". Fiecare om este o lecție ,aici depinde de noi cum percepem lucrurile. Damian, are o gama diversificata de invitați, el nu dejamageste pe nimeni, ci ne lasă pe noi sa facem diferența și sa ne putem da seama dintre calitate, esență și aparență. Avem nevoie și de astfel de invitați pentru a știi sa-i recunoaștem și să-i apreciem mai mult pe cei care chiar au adus un aport real lumii în care trăim, asa cum este Damian care a adus muzica sa la o clasa superioară făcându-ne mândrii de EL în toată lumea!
Jessy Jessica
Jessy Jessica Acum 15 ore
Citești? Doar despre mine…🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Suflet Bun
Suflet Bun Acum 16 ore
Esti exemplul de femeie care a vrut sa treaca prin lucruri, sa aibe bani si faima la nivel international de sex pe bani, spune adevarul de ALEX BODI(proxenetul !!!!!! Lasa ca ti-ai deschis picioarele si ti-a placut si iti place.
Suflet Bun
Suflet Bun Acum 16 ore
Lasa vrajeala asta ieftina Bianca Dragusanu !!! Multa vrajeala ieftina, noroc cu operatiile estetice si Catalin Botezatu & picioarele tale lungi. Cum puteti sa promovati asemenea ,,oameni"?
Lucia SABAU
Lucia SABAU Acum 17 ore
Auzi la ea muzica bu
gina gina
gina gina Acum 17 ore
Comentați și vorbiți urat dar e cel mai vizionat podcast 🙄 1 sapt peste 200k
Ada B
Ada B Acum 19 ore
Deja de la primul răspuns al ei îți iei facepalm.. n-ai cum sa fii atât de arogant și plin de tine..n-ai cum.
Irina Cristea
Irina Cristea Acum 19 ore
Parcă ziceai că nu ai prietene
Irina Cristea
Irina Cristea Acum 19 ore
Nu voiam să spun nimic de rău dar când a zis despre depresie nu am auzit în viața mea o definiție mai idioată
Alina Serbu
Alina Serbu Acum 20 ore
🤢🤢
Ana Martinez
Ana Martinez Acum 21 oră
Tu nu ai avut depresie?! Pai la Mircea Radu spuneai ca ai luat pastile.... cu ultimul "din greseala" . Daca nu le-ai luat din cauza depresiei.... atunci??!! Ps: crezi in Dumnezeu?! Tu nu crezi in NIMIC!
Samwel Keller
Samwel Keller Acum 21 oră
Pocnitoarea are o mare problema psihica
Valentina Mihai
Valentina Mihai Acum 21 oră
Depresia este un lux.. Confuzi lucrurile domnita. Aduci o jignire tuturor oamenilor care au trecut sau trec prin asta. Esti aroganta si plina de prejudecăți.
Melinda Mica
Melinda Mica Acum 22 ore
Femeia asta provoaca doar repulsie in jurul ei! Pacat ca nu realizeaza ca in spatele tuturor operatiilor si interventiilor asupra corpului ei, barbatii o vad doar ca pe femeie de consum! Cateva nopti si la revedere!😂😂😂 N-ai sa cunoasti niciodata fericirea atat timp cat esti materialista si iubesti doar banu! Du-te in Dubai si marita-te cu un seic prost, care nu-ti cunoaste trecutu! Esti oribila si la propriu si la figurat
Ramo Andreea
Ramo Andreea Acum 22 ore
De ce sa te sluțesti in halul asta ? Și pentru ce ? Dezgustător
Madalina Sorina
Madalina Sorina Acum 22 ore
Oameni buni, omul "Bianca" a fost in calitate de invitat la un podcast, faptul ca a răspuns la toate întrebările exprimandu și punctul de vedere personal nu consider că face dovada actului de judecată suprem! Depinde cum privește fiecare dintre noi lucrurile in viața, despre viața. Personal nu mă consider judecător nu dau lecții și nu vă obliga nimeni să ii urmați exemplul, referitor la vâlva care s a creat cu cititul spun doar atat: voi câte cărți citiți?a evitat elegant întrebarea presupun...nu cred că este o anagramata chiar vorbește pe înțelesul tuturor ca deranjeaza ...ea este Bianca Dragusanu! Haideți sa fim mai buni, nu tin cu nimeni dar începe să deranjeze încrederea unor oameni înverșunați cu atâta siguranță de sine, pur și simplu și realizatorul de conținut a remarcat acest lucru nu se vede?Dacă ne luăm fiecare defectele la analizat nu cred ca ajungem departe!
Nicole
Nicole Acum o Zi
Mmm… cartea preferata … nu știe autorul dar arta manipulării 😂 și manelele ca și preferința muzicală … cam mare contrastul între frumusețe și educație… când acestea doua nu se întâlnesc e cam nasol…
Andrei I
Andrei I Acum o Zi
Daca nu existau operațiile estetice era 0 asta...
Alecse Alina
Alecse Alina Acum o Zi
👏👏❤️❤️❤️
Andreea Baran
Andreea Baran Acum o Zi
Sa ma ierte Dumnezeu dar nu ma pot uita la buzele alea deloc.. parca te mănâncă , frate 😕
Maria Mirabela Ciobanu
Maria Mirabela Ciobanu Acum o Zi
Bianca are impresia ca lumea o judeca de invidie dar greșește amarnic !Sa devii celebra nu este un job !Adevăratele celebrități sunt cei care îndeplinesc anumite calități si au un talent anume despre care pot vorbi ore in sir si îți face plăcere sa le asculți !Din păcate Bianca odată cu acest Podcast ai dovedit a mia oară cât de nepriceputa ești in absolut tot ce spui si ce ai făcut in viața ta este ce nu ar trebui tinerii sa urmeze !
MISTERE LA GANITELE CUNOASTERII
MISTERE LA GANITELE CUNOASTERII Acum o Zi
Corect nu e un exemplu dar multe lucruri le zice corect .
Animal World
Animal World Acum o Zi
Pentru toti cei care o critică și o judecă , nu faceți altceva decât să borâți toata frustrarea și mintea îngusta care o aveți pe ROless din care 90% sunteți ascunși in spatele unui cont dubios! Față de mulți / multe dintre voi ea a evoluat , a reușit să ajungă sus , să își facă un nume , sa conducă un business, sa își permită ce vrea și când vrea! Voi astea smerite , care Săriți din banane in banane nu faceți pe sfintele aici ca râgâiți a sperma de la 1 km
Claudio Ion
Claudio Ion Acum o Zi
Doamne ce inculta, câta aroganta, ce ieftină!!!🤮🤮🤮
Alexandru Badic
Alexandru Badic Acum o Zi
P.S. domnu cu podcastu e foarte inteligent, insa nu as avea incredere in caracterul lui nici pana la coltul strazii, a chemat-o pe prostanaca asta stiind ce hate o sa primeasca dar el a gandit in vizualizari, pentru putine dati in viata pot sa zic ca Bianca Dragusanu a fost folosita, nici unul din ei nu-mi place, sunt genu de oameni pe care nu i-as vrea de prieteni.
Browtfdidijustsaw
Browtfdidijustsaw Acum o Zi
Imi pare extrem de rau pentru domnii din band care au trebuit sa indure acest podcast
Naghi Tiberia Monica
Naghi Tiberia Monica Acum o Zi
Femeie asumata si cu caracter❤️
Gabriela Mirea
Gabriela Mirea Acum 2 Zile
Femeile merg cu metroul ca sunt femei serioase nu sunt femei usoare ca tine .Rusine
donus cris
donus cris Acum 2 Zile
Nesuferita ‼️‼️‼️
Florin Stroe
Florin Stroe Acum 2 Zile
o asemenea persoană....mai bine nu o invitai! lupul își schimbă blana, însă.....la interior rămâne la fel de "urât" Acest podcast este de tot râsul... respect
Florin Stroe
Florin Stroe Acum 2 Zile
arăți că........
Lavinia Dorobantu
Lavinia Dorobantu Acum 2 Zile
👏 femeie puternica, asumata 👌
ᴅᴇʙᴏʀᴀʜ
ᴅᴇʙᴏʀᴀʜ Acum 2 Zile
Sper să te apuce depresia să vezi ce "lux" e.
Stay Fit with Ralu
Stay Fit with Ralu Acum 2 Zile
Cât de proasta poate sa fie ! “Depresia e când n-ai nimic de făcut” . WOW și acei oameni care sunt in depresie pt ca au pierdut un membru al familiei , chiar nu au nimic de făcut ? Cretino
Daiana Florina
Daiana Florina Acum 2 Zile
Mă bucur ca totuși podcastul durează doar o oră
Shae Greenee
Shae Greenee Acum 2 Zile
Unfollow masiv pe instagram catre aceasta domnisorica, si o sa cada in cap cu tot cu celebritatea ei. Persoane de la care nu ai ce invata. Nici nu am sa dau play acestui podcast. Mai bine o chemai pe Oana Zavoranu, macar ea le bate pe astea la cur, si e si asumata.
Andrada Pop
Andrada Pop Acum 2 Zile
Damian Draghici face podcasturi cu scursurile pe care nu le invita ceilalti.
Ioana
Ioana Acum 2 Zile
Off incetati cu comentariile de hate!!!😩 nu pot da like la toate!!!
Anais williman
Anais williman Acum 2 Zile
De ce @damian ? De ce ?
Luiza M
Luiza M Acum 2 Zile
Cică "toate vor să fie ca mine". Care sunt acele toate? 🤦‍♀️ Eu cel puțin nu mi-aș face un bot ca al tău nici dacă mi-ar fi dat chirurgul estetician bani grămadă. Și asta doar dacă vorbim despre aspectul fizic... nu mai zic despre ocupațiile dubioase pe care le ai.
Lolipop An2020
Lolipop An2020 Acum 2 Zile
În ce parte vorbește despre depresie?
Ioan Nastuta
Ioan Nastuta Acum 3 Zile
Te-am urmărit cu plăcere dar nu o sa o mai fac după ce inviți parașutele României și le dai exemple
Cs Cristina
Cs Cristina Acum 3 Zile
E foarte bine că avem ocazia sa vedem și un Podcast la nivelul ăsta, căci așa îți amintești ce însemană de fapt, un podcast de calitate, de la care ai ce învăța. La min 14:20, Damian spune ceva cum că ii place psihoanaliza. Bianca a ignorat complet, și nu a fost prima data când a făcut asta. Măcar din bun simt putea sa continuie discuția, dar e atâta de egocentrică și penibil de egoistă. Multumim, Damian :-) Cred ca ți-a fost tare greu sa aduci la bun sfârșit acest Podcast😅
Karmen Marina
Karmen Marina Acum 3 Zile
Cum se poate crede această femeie unică...? Gândirea ei este foarte... redusă...
Ana Maria
Ana Maria Acum 3 Zile
Nu fac diferente intre rromi și români. In momentele mele cele mai rele sunt ca o adevărată țigancă. Normal, in momentele bune nu as putea fi. Ce prefăcătorie!
alexandra nails
alexandra nails Acum 3 Zile
cata aroganta poate sa aiba femeia asta
Mariana M.
Mariana M. Acum 3 Zile
O femeie care ştie ce vrea,ce n-ați comenta ...
Wise&Smart
Wise&Smart Acum 3 Zile
"Citești?" Intreaba damian, la care ea" doar despre mine si doar titlurile";))) foarte bine faci, dar m-ai citeste si dostoievski, nu sunt rea, eu cred ca ai avut o viata complicată, da ni le mai facem si noi complicate!
Wise&Smart
Wise&Smart Acum 3 Zile
Buzele sunt exagerate
Teodora Condrea
Teodora Condrea Acum 3 Zile
Imi vine sa vomit pur si simplu cand iese orice cuvant din gura ei...oare ce o sa fi fost in mintea lui Damian Draghici cand a invitat o....?! Este...printre cele mai nesanatoase personaje care pot fi in spatiul public si care pot influenta tineri... Ce pacat! Ma bucur ca nu am pierdut timp ascultand pana la capat 🙂
Diana Ionela Nimirceag
Diana Ionela Nimirceag Acum 3 Zile
Depresia e un lux.... Doamne ce mentalitate... 🤦🤦
ramona glevan
ramona glevan Acum 3 Zile
Vai Doamne cum arati cu buzele alea😟.🤦‍♀️
Anca Sandu
Anca Sandu Acum 3 Zile
Ce aveți ma cu ea ? E ceea ce vrea sa fie, ceea ce și a dorit sa fie. Pana la urma ,nu e ea cea mai jos din punct de vedere al moravurilor de la noi. Ea nu e exemplu ,ok, de ce? Pentru operații? Orice femeie poate sa facă ce intervenții vrea , pentru viata ei ? Mulți au o viata tumultuoasa doar ca a ei e expusa.
Alexandra Ene
Alexandra Ene Acum 3 Zile
Citesc comentariile voastre și mă minunez cum vă dați cu parearea și vă credeți mai presus de ea. Din punctul meu de vedere, fiecare om are dreptul la fericire și ea este fericită! A muncit mult să ajungă acolo unde este, nu este aroganta, este asumare. Asta este definitia ei de fericire, își trăiește visul, câți dintre voi pot să spună acelas lucru?! Câți ați avut curaj să faceti ceva pentru a vă îndeplini obiectivele? Plus..are un copil, iar copilul va putea citi comentariile voastre și felul în care vorbiți despre părinții ei. @DamianDraghici ar trebui să închizi comentariile.
Bianca Bianca
Bianca Bianca Acum 3 Zile
Daca tu crezi ca fericirea inseamna xanax si resuscitari dupa supradoze de xanax atunci e fix problema ta. Lumea nu ar comenta daca ea nu ar fi expus , daca ea ar fi asumata cum spune ci dimpotriva lumea vorbeste despre faptulca ea una zice iar faptele ei publice au fost altele. Ea vorbeste ca depresia e de la lene si ca ea nu a avut dar ea seclara acum cativa ani ca a avut depresie iar filmuletul cu cutiile de xanax, efedrina din casa ei, ea lesinata si reduscitata de la xanax sunt publice. Deranjeaza aroganta si mesajul pe care l transmite( ea spune ca este model pentru multe fete) :nu va trebuie studii ci scoala vietii, faceti ca mine adica mergeti pe bani( este clip public in care ea vorbeste si badalau despre suma pe care presteaza si aranjau prestati pt alte fete), stati sa fiti batute daca ies banii , umblati din barbat in barbat doar scoala va aduce mersul cu metroul nu banii.adica copil o sa citeasca aceste mesaje si o sa fie afectat dar gogle ul plin cu ma sa batuta, cu diversi nu o sa l gaseasca si o sa sufere? Oamenii sunt de vina ca ei comenteaza ceea ce ea expune sau ea pentru ca nu este discreta stiind ca fetita o sa afle de la colrgi , o sa sufere cand o sa intre de curioasa pe google. Nimeni nu a intrat in intimitatea ei ci ea a expus tot, nimeni nu ar comenta daca ar fi discreta insa pentru ea prima pagina, banii scosi su t mai presus si de suferinta copilului. Stai linistitaca multi sunt mai fericiti si fara sa si strige" fericirea" si fara n bani pentru ca au ceva ce ea nu are: respect , onoare, demnitate, lipsa etichetei in frunte. Banii se pot face si prin munca cinstita si pe propriile forte nu doar de la cocalarii cu bani .
Puiu Ana
Puiu Ana Acum 3 Zile
Nu cred ca exista termen de comparatie intre Bianca si Oana Zavoranu...diferenta o face cateva operatii estetice 😂 cat despre pledoarie, de toata jena...sincer.
Mishelle Forever
Mishelle Forever Acum 3 Zile
Ma bucur pt ea , pt realiazarea ei, anyway , zica ce-a zice lumea , eu sunt cu ea👍 stie ce vrea si lupta pt asta
Dorina Ursu
Dorina Ursu Acum 4 Zile
De ce atata ura pt aceasta femeie sunt convinsa ca multe si ar dori sa fie ca, ea este sincera la toate intrebarile puse. Bravo ei a reusit in viata exact are scoala vieti. Bravo Bianca
Violeta Craciun
Violeta Craciun Acum 4 Zile
Esti nimeni!
Skeletor
Skeletor Acum 4 Zile
Dar ce are domna la buze a sarutat vreo plita incinsa? :))
Luiza M
Luiza M Acum 3 Zile
Epic comentariu🤣
Adriana Chesnoiu
Adriana Chesnoiu Acum 4 Zile
Nu înțeleg cum ați invitat asemenea specimen,va știam om de nivel, cu invitați de calitate insa aceasta insultă calitatea publicului d-voastră.nu ne-a oferit nimic acest interviu.
Alecsandru Volosincu
Alecsandru Volosincu Acum 4 Zile
Eu nu înțeleg de ce nu ne putem uita la un Podcast, pentru ca are un invitat căreia i-am dat etichete. Nu este vreun model de educatie Bianca, dar este ceva de învățat in orice interviu.
nefer karan
nefer karan Acum 4 Zile
Săraca de ea!
sokodate dan
sokodate dan Acum 4 Zile
Asta isi cultiva carcasa si vb de dumnezeu. Trebuie ca e mult haos in capul ala. Sa-ti cultivi egoul in mod desantat dupa care sa bagi povesti cu doamne doamne arata ipocrizie crasa.
Emilia
Emilia Acum 4 Zile
Nu va suparati, ce o recomanda pe aceasta escorta de lux sa fie pe acel scaun pe care au stat oameni precum prof. Dulcan? chiar ati terminat de vorbit cu toate valorile acestei tari si ati ales sa promovati si dvs. non valori?trist 😔
Matei Corvin
Matei Corvin Acum 4 Zile
As vrea sa-l invitati pe domnul Marius Teicu mai mult ca sigur omul are ce sa spuna.
Dragos Floroiu
Dragos Floroiu Acum 4 Zile
Sa stii ca ti-am dat dislike!
Irina Bura
Irina Bura Acum 4 Zile
😂
Mihaela Iordanescu
Mihaela Iordanescu Acum 4 Zile
Doamne fereste! Femeie ce mama naibii ai pățit la gura?
AcillateMus
AcillateMus Acum 4 Zile
E dezolant că niște oameni coerenți aleg să se amestece cu astfel de organisme, ca să fiu diplomat în exprimare. De ce? Cu ce scop?
Alexenia Popescu
Alexenia Popescu Acum 4 Zile
Hmm,nesatisfacator....
Rose Maria
Rose Maria Acum 4 Zile
Onesta,loiala?!?!?!?!Mincinoasa rau e aceasta fiinta!
LodiEn
LodiEn Acum 4 Zile
la partea cu depresia,intradevar in ziua de azi a devenit la moda sa suferi de despresie si toate "divele" sunt acum depresive...iar de scoala si faptul ca faci o facultate si ajungi vanzator,are dreptate din pacate...in ziua de azi toti avem facultati si suntem someri sa vanzatori...daca n-ai pile sau parinti cu influenta...n-ai sanse...ea cred ca le spune asa, nu ca ar fi bine...doar ca ea asa a procedat ca a vazut ca altfel nu iesi la suprafata...iar cu videochat ul sa fim seriosi...nu face ea videochat,doar il promoveaza pt proastele care pun botu...ea si a cautat mereu barbati cu bani, n are nevoie sa faca videochat😂😂😂...dar sunt multe idioate care pun botu si se fac videochatiste in speranta ca devin milionare
Daniel Negruta
Daniel Negruta Acum 4 Zile
arati ca un produs vandut de IKEA dupa ce a fost ansamblat... dar nu te judeca nimeni, fii la fel de puternica precum gletul care-l tii pe fata!
ioana fulea
ioana fulea Acum 4 Zile
De ce tot intrebi de carti citite cand ea singura a spus ca nu citeste decat despre ea? :))))))))))))))
Coco Ionescu
Coco Ionescu Acum 4 Zile
Dacă greşea esteicianul ,o singură dată pe faţa ta nici un pshiatru nu te mai putea ajuta
ioana fulea
ioana fulea Acum 4 Zile
Ce medic este ala care isi lasa prietenii sa asiste la operatii???
Oana David
Oana David Acum 5 Zile
Wow,"depresia inseamna un lux".....
Lucian Liviu Mureșan
Lucian Liviu Mureșan Acum 5 Zile
Nu înțeleg acele persoane care au posibilitatea financiară de a apela la tot felul de lucruri pentru a te transforma . Aici fie că sunt femei , fie că sunt bărbați . De ce nu te accepți așa cum ești ?
Florin B
Florin B Acum 5 Zile
Inculta femeie!
Iuliana Brezeanu
Iuliana Brezeanu Acum 5 Zile
Domnule Damian, am avut ocazia sa urmăresc PODCASTUL și comentariile precum și articole. De la nivelul anilor mei, nu putini, va felicit și va încurajez sa faceți ceea ce simțiți cu sensibilitatea dumneavoastră. Insolitul alegerii e cât se poate de binevenit. E optica dumneavoastră. Invitata face parte dintr-un segment al vieții actuale pe care o trăim cu toți. As vrea sa percepeți mesajul meu ca pe o incurajare și admirație pentru demersul dumneavoastră. Sunteți un om deosebit. Vă doresc succes și.. Va urmăresc cu interes în continuare
Vîrtosu Iustin
Vîrtosu Iustin Acum 5 Zile
Face de rusine până și femeile simple,depresive,normale care mai apelează la operații pentru a se simti ele mai feminine
LILA & KAIS
LILA & KAIS Acum 5 Zile
Esti plina de tine , aroganta, tupeista, ai ramas in centrul atentiei....insa nu spui nimic interesant ..... esti la fel de inteligenta ca o papusa gomflabila! Tu medic?? Ha ha ha, poate liftiera ! Esti de doamne fereste ! Ignoranto, se vede ca ai citit doar mersul trenurilor, de aceea ai doar doua clase....ramai cel mai mare critic in viata si cel mai infocat fan al tau... asta spune totul despre tine fara prea multe cuvinte !
Magdalena olimpia Moldovan
Magdalena olimpia Moldovan Acum 5 Zile
Este un om onest este un om loial este cel ai super om din lume... Care șea înșelat sotul cu prim care ea ieșit în cale cristea... Batuta mutilata de Alex și sa se despartă badalau de Claudia... Da foarte onest sper ca fata ta sa nu citească despre mama ei nu judec dr nu e frumos sa te lauti singura!!!!!😴Da ne paceeee
Turism Transilvania Romania
Turism Transilvania Romania Acum 5 Zile
Felicitari pentru evolutie si mult succes in continuare. Alex Bodi cred ca era barbatul potrivit pentru tine.
miki51320
miki51320 Acum 5 Zile
Sa se noteze ca am privit pentru 8 minute, cat am citit si am apreciat comentariile OAMENILOR care inca mai au un sistem de valori si caracter. Ma bucur sa vad ca sunt destui. In rest, sper ca atunci cand e singura cu ea însăși si nu mai trebuie sa joace un rol, este cu adevărat mandra si împăcată cu "scoala vieți" unde te au toti "baeti". Asa e rima. 😂😂😂
miki51320
miki51320 Acum 5 Zile
Asta femeie puternica? Si alea care si-au pierdut bărbații si copiii in razboaie, au ramase fara locuințe, fara sprijin, fara bani, si au ales sa nu își vanda corpul, demnitatea, respectul de sine, alea ce au fost? 😅
Mihaela Calin
Mihaela Calin Acum 5 Zile
Mai, Bianca, depresia este o boala, spui ca esti unica, da, oamenii toti sunt unici, nu este frumos sa ne dam cu parerea despre altii, pentru ca nu stii ce lupta duce fiecare. Esti un om slab, oamenii puternici ii ridica pe altii. Am urmarit pana la capat acest podcast, ai suferit, toti oamenii sufera, dar, trebuie sa invatam din asta, tu n-ai invatat nimic, nu uita, viata ne da,, box-ul,, pana devenim oameni cum trebuie.
fustangiu Dorian Pupincuristu
fustangiu Dorian Pupincuristu Acum 5 Zile
Jucaria fotbalistiilor, drq un esec total Pe dorian popa cand il inviti?
Uni Mag
Uni Mag Acum 5 Zile
Voi cei celebri faceti sa para totul frumos si perfect pe instagram, pe facebook iar apoi veniti sa povestiti ca nu e totul asa cum pare, ca acolo e doar o imagine Dupa multa imagine si falsitate, simtiti nevoia sa mai fiti si sinceri
Deea B
Deea B Acum 5 Zile
Am crezut ca scopul acestor podcast-uri este ca lumea sa invete ceva sau cei mai tineri sa urmeze un exemplu. Asta este pe modelul "asa nu"? Sunt dezamagita de invitatul ales. Poate ca aceasta serie de podcasturi este pt alta audienta care nu ma include.
Matei Elena
Matei Elena Acum 5 Zile
Asta s a dat in fapt.. singura carte care o citeste e arta manipularii...o foloseste cu bărbații care ii cad in plasa..Vai capul lor 😅😅joacă asta un teatru , mamma mia .!
Diana Nichifor
Diana Nichifor Acum 5 Zile
Doamne dar rău s-a deformat...
Riela Gab
Riela Gab Acum 5 Zile
Domnul Damian,( vad ca sunteți în pana de invitați) îndrăznesc sa va dau o sugestie, un OM care încearcă sa miște ceva în tara asta, cu fapte nu cu vorbe goale: ALEX DIMA.Uitati va pe Facebook, e un om de la care avem, și trebuie sa învățăm ceva. Dacă vrem o viata mai buna, trebuie sa arătăm lumii exemple bune. Va rog concentrați va mai mult pe calitatea I invitaților, în podcasturi chiar nu au ce cauta individe ca BD.
Lunah Arth
Lunah Arth Acum 5 Zile
I saw her speaking very honest ... :/
bc krist
bc krist Acum 5 Zile
Acu' fiecare cu treaba lui. N-ar trebuie sa ne fwte grija de altii, da' cand vad aceasta vietate si mai ales cand o aud, ma incearca sentimente mixte: nu stiu daca sa rad sau sa plang.
FINALA EURO 2020 ÎN SAT ⚽️ #3Chestii
14:27
ANTONIA - I Think I Love Him
3:07
ANTONIA
Vizionare 747 K
Am făcut baie în cada de la Casuta din  Padure
54:52
Tiberiu si Cornel
Vizionare 265 K
Måneskin - Beggin' (Lyrics/Testo)
3:31
LatinHype
Vizionare 13 mil